Nadide Sultan: 'Hamamda bile şarkı söylerim'

Harem selamlık uygulaması yapılan bir mekanda sahneye çıktığı gerekçesiyle eleştirilen Nadide Sultan, taraf gibi gösterilmek istendiğini söyledi.

Nadide Sultan: 'Hamamda bile şarkı söylerim'

Ne söylesem boş

Nadide Sultan, geçtiğimiz günlerde Düzce'de düzenlenen bir kadınlar matinesinde sahneye çıktı. Organizasyona, otel yönetiminin alışılmamış uygulaması damga vurdu; orkestradaki erkekler, sahneye konulan paravanla izleyiciden ayrıldı.

Bu uygulama karşısında şaşıran ama programı aksatmayan Nadide Sultan, haberin basına yansımasının ardından aldığı eleştirilerden bunaldı. Haksız yere taraf gibi gösterilmek istendiğini belirten şarkıcı, yazılı bir açıklamayla eleştirilere karşılık verdi: “Onların ağız dolusu lafları var, benim gerçeklerim. Zaten beni bir taraf gibi göstermek ve görmek isteyenlere ne söylemesem boş. Cevap vermeye kalksam mahalle kavgasına dönüşür. Olanlar da mahalle dedikodusu gibi değil mi? Yok sahneye perde konmuş, yok konmamış. Sahneye çıktığımız yerde kadın ve erkek misafirlerin, hatta erkek garsonların da olduğu fotoğraflar var. Ama boş. Bu resimleri sonradan çektirdiğimizi bile söyleyenler oldu. Tabii ya. Biz yüzlerce kişiyi topladık, bir prodüksiyon yaptık, figüran erkekler kullandık. Film mi çekiyoruz? O gece beni izlemeye avukatım Fehmi Şeker ve kız arkadaşlarım da geldi. Onlar da bir ara getirilen ve geri giden perdeyi gördüler. Onlar da şaşkın. Neyse. Bu kavgaya karışmayacağım. Ben bu halkın şarkıcısıyım. Beni dinlemek isteyen herkese hamamda bile çıkar şarkı söylerim.”

HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ