Nagihan Karadere: "Beni bir tek Demet Akalın kıskanmaz"

Katıldığı Survivor isimli yarışma programıyla bir anda şöhret kuşunu yakalayan Nagihan Karadere, yarışmada çizdiği karakterle de hırsın sembolü oldu.

Nagihan Karadere: "Beni bir tek Demet Akalın kıskanmaz"
Nagihan Karadere'nin Akşam'da yayınlanan röportajı...

-Elde ettiğiniz şöhreti bekliyor muydunuz? Şöhret hayat akışınızı nasıl değiştirdi?


Tabii ki geçmiş senelerde Survivor’a katılan kişilerin şöhret olduğunu gördük. Kimi geçici kimi kalıcı oldu. Benim değişik bir karakterde olmam, hırslı bir yapımın olması ve oyunlardaki başarım beni çok ön plana çıkardı. İlk etapta sevenler kadar sevmeyenler de oldu. Ama benim sempatik yönümü ilk keşfeden kişi Acun Bey oldu. Belki antipatik göründüğüm için şampiyon olamadım ama insanların yanıma gelip Nagihan sen çok hırslıydın ama en azından başarılıydın şimdi performansı iyi olmayan insanların bile tartışma çıkardığını görüyoruz sana haksızlık etmişiz demeleri beni çok mutlu ediyor.

- Geleceğe dair ne tarz planlarınız var? 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

11 yaşımdan beri sporun içindeyim. Yıllarca milli forma altında ülkemi temsil edip bayrağımızı en yüksek yerlere taşımak için mücadele verdim. Spordan kopmayacağımı biliyorum. Ekranı da çok sevdim ekranda beni sevmiş olacak ki teklifler alıyorum. Beni 5 yıl sonra iyi bir oyuncu ya da program sunucusu olarak görürseniz şaşırmayın.

ŞAMPİYON OLMADAN DÖNMEM

- Önümüzdeki sezon Survivor All Star yapılacak, kadroda var mısınız?

Seneye kesin olarak allstar yapılacak mı bilmiyorum. Henüz bir netlik kazanmadı. Çağırılırsam gönlüm tabii ki gitmekten yana ama Survivor’da sakatlanmıştım bacağımda bir kas yırtılması olmuştu hâlâ daha bacağımdaki morluk geçmedi. Onunla ilgili bir fizik tedavi sürecim olacak ve eski performansıma kavuşacağım inşallah. Bu kez gidersem şampiyon olmadan dönmeyeceğim çünkü kızım bana neden gittin beni bırakıp dediğinde senin geleceğin için diyebilmek istiyorum.

- Survivor Nagihan’ı eleştirseniz en çok nelerini eleştirirsiniz?

Survivor’da açlıkla özlemle herkesin hataları oluyor. O zor yarışma şartlarında kimse kendinde değil. Normalden yüz kat daha sinirli daha agresif oluyorsunuz. Bu sebeple Survivor’daki Nagihan’ı çok eleştirmiyorum. Tek eleştireceğim noktam çok iyi niyetli olmam çok çabuk kanmamdı bunu şimdi görebiliyorum. Çünkü hep takımımı düşündüğüm için hatalar yapmışım.

- Önümüzdeki günlerde bir sinema filminde oynayacaksınız. Kendinizi oyunculuk adına yeterli buluyor musunuz?

Çok iyi tiyatrocularla oynayacağım için hem çok mutluyum hem de çok heyecanlıyım. Tabii ki bu denli usta sanatçıların yanında ben henüz çırağım ama dediğim gibi kendimi de tanıyorum. Bir şeyi yaparken hep en iyisini yapmayı hedeflerim kötü bir performans çıkaracaksam hiç girmemeyi tercih ederim. Kendime güveniyorum. İyi bir iş çıkaracağıma inanıyorum.

İZLEYENLERİ GÜLDÜRECEĞİM

- Nasıl bir karakterde izleyeceğiz sizi?


Bir komedi filmiyle karşısında olacağım. Filmde sporkolik evde kalmış ve bunu kendine hiç dert etmeyen sevgiliymiş evlilikmiş hiç öyle hayalleri olmayan kaslı erkek gibi bir kızı canlandırıyorum. Bu kız aşk yaşarsa nasıl yaşar hep birlikte göreceğiz. Bol bol güldüreceğimize inanıyorum.

- Sizce sizi en çok kimler kıskanıyor?

Beni bir tek Demet Akalın kıskanmaz. Geri kalan her alanda başarımı çekemeyen herkes kıskandı kıskanmaya da devam edecekler.

- Peki sizin en çok kıskandığınız kişiler kimler?

Demet Akalın. Biliyorsunuz Survivor birleşme partisinde şarkı yarışması yapılmış ve ben bir şarkı söylemiştim. Üzerinden 1 yıl geçti Acun Bey bu seneki birleşme partisinde bile beni andı. Hâlâ benim sesimi unutamadığını söyledi. Keşke Demet Akalın kadar iyi şarkı söyleyebilsem, sahnelerde fırtına gibi esebilsem. 20 yıldır zirvede popun kraliçesi. Benimki kötü bir kıskanma değil tabii... Kendisine sevgim de saygım da sonsuzdur. 

Nagihan Karadere: "Beni bir tek Demet Akalın kıskanmaz"
Konular Röportaj