'Nar-ı Aşk' çok beğenildi

Emine Özata, Trakya Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden başarı ile mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Trakya Oda Orkestrası 1 yıl görev aldı ve halen Tekirdağ Belediye Konservatuvarında Keman öğretmenliğine devam etmekte.

'Nar-ı Aşk' çok beğenildi

Emine Özata, Trakya Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünden başarı ile mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Trakya Oda Orkestrası 1 yıl görev aldı. Çeşitli müzik okullarında keman ve piyano hocalığı yapan Emine, halen Tekirdağ Belediye Konservatuvarında Keman öğretmenliğine devam etmekte.

Çocukluk yılarından itibaren müziğin içinde olan ve müzikal kariyer yapmak isteyen Emine Özata, çok sevdiği ve hayatının merkezine koyduğu müziğin eğitimini aldı, keman ve piyano çalıyor.

Bir yandan okuluna devam ederken, bir yandan profesyonel olarak çalışmaya başladı. Çeşitli TV programlarında orkestra solisti olarak yer aldı, değişik mekanlarda programlar yaptı, uzun saatler canlı performans sergiledi.

Bir yandan bu çalışmaları yaparken, bir yandan beste yapmaya ve söz yazmaya başladı. Uzun yıllardır biriktirdirdiği bu şarkılardan “Ateşe Yürü”, “Nar-ı Aşk”, “Yalanlar” ve “Zamansız” isimli 4 tanesini We Play-We Pop etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Emine Özata’nın çıkış şarkısı olarak seçtiği “Nar-ı Aşk”, sanatçının kendi anlatımıyla: “Karşılıksız aşkı anlatan bir şarkı. Aşkın içinde kaybolmanın,kendinden vazgeçmenin şarkısı...” 

3 Ekim 2014’te tüm dijital platformlarda yerini alan, Nar-ı Aşk, tüm sevenlerin kalbine dokundu.

Konular Müzik