Nazire Dedeman son yolculuğuna uğurlandı

Umut Vakfı Kurucu Başkanı, Dedeman Holding eski Yönetim Kurulu Başkanvekili ve 3DE3 Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman Çağatay (70), geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Nazire Dedeman son yolculuğuna uğurlandı
Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre Dedeman bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Birkaç gün önce açık kalp ameliyatı geçiren kardeşi Murat Dedeman’ın sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı cenazede Dedeman ailesi taziyeleri kabul etti.

Nazire Dedeman için ilk olarak Tarabya Ferahevler Dedeman Camisi’nde öğlen namazında bir cenaze namazı kılınacağı ve sonrasında perşembe günü ikindi namazında defnedilmek için Ankara’ya uğurlanacağı açıklanmıştı.

Perşembe Ankara Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek olan Nazire Dedeman için ilk olarak bugün Tarabya Ferahevler Dedeman Camisi’nde öğlen namazında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Dedeman ailesinin yakınları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Aile adına taziye çadırında taziyeleri Nazire Dedeman’ın eşi Cem Çağatay ve Nazire Dedeman’ın kızları Özben ve Özlem Önal, yeğeni Murat Dedeman ve Banu Dedeman kabul etti.

Nazire Dedeman son yolculuğuna uğurlandı

İş dünyası ve cemiyet dünyasının önemli üyelerinden Ali Koç, Özcan Tahincioğlu, Ömer Karacan, Nevbahar Koç, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar’ın katıldığı cenaze namazında merhum Nazire Dedeman için dualar edilirken aile taziyeleri kabul etti.

Nazire Dedeman son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2