Nazlı 'Açık Ara' ile iddiasını ortaya koydu!

Müzik yolculuğundaki hedefinin, her yeni şarkıyla daha yukarı tırmanmak olduğunu söyleyen Nazlı, “Bunun uzun, zor ve sabır gerektiren bir yol olduğunu biliyorum. Bende enerji de, azim de tam, yani adım adım tırmanmaya devam” diyor.

Nazlı 'Açık Ara' ile iddiasını ortaya koydu!
Akşam'dan Aysun Yıldız Güngör'ün röportajı...

Nasılsınız, bu aralar gündeminizde neler var?


Yeni şarkım ‘Açık Ara’ çıktı. Şu an onun heyecanını yaşadığım bol koşturmacalı, yoğun günler geçiriyorum. Enerjisi yüksek, eğlenceli, eski sevgiliye göndermelik bir şarkı “Açık Ara”. İlk günden beri hızla yükseliyor, bu yüzden çok keyifliyim.

Yeni single’nız hayırlı olsun. Neden ‘Açık Ara’ ?

Teşekkür ederim. “Açık Ara” adına şarkının söz yazarı Ayşen ve bestecisi Kemal Şimşekyay karar vermişler. Benim de çok hoşuma gitti, iddialı bir isim. Sözlerde hafif alaycı bir üslupla eski sevgiliye gönderme var; açık ara öndeyim, hayli ilerdeyim, geride kalmışsın göremiyorum! Yapımcımız Samsun Demir “Açık Ara”yı çok beğeniyormuş, bana dinlettiği zaman ben de bayıldım. Düzenlemesi Emirhan Cengiz, remix versiyonu DJ Mert Aydın’a ait. 

Şarkı seçerken sizin için önemli olan ne?

Benim karakterime, ruhuma oturan, gerçekten etkilendiğim, hissederek söyleyeceğim, dinleyenlerin de hoşuna gideceğine inandığım şarkıları seçiyorum. Ve tabii Samsun Bey’in fikirleri benim için çok önemli, onun onaylamadığı bir şarkıyı kendim çok beğensem bile söylemem.

YAPTIĞIM İŞLERE GÜVENİYORUM

Başarılı olurum veya olmam kaygısı yaşadınız mı?

Tabii ki bu tür kaygıları hepimiz yaşıyoruz ama ben yaptığım işlere güveniyorum, kaliteli bir çizgide ilerliyorum ve verilen emeklerin er geç insana geri döndüğüne inancım tam. Annemin sözleri de kulağıma küpedir: “Çok çalış, zorluklar karşısında yılma, vazgeçmeyenlerden ol”

Müzikteki hedefiniz nedir?

Her yeni şarkıda daha yukarı tırmanmak... Bunun uzun, zorlu ve sabır gerektiren bir yol olduğunu biliyorum. Bende enerji de, azim de tam, yani adım adım tırmanmaya devam!

Piyasadaki rekabeti nasıl değerlendiriyorsunuz?

Her gün çok sayıda yeni isim çıkıyor, ortalık gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Bu da rekabeti arttırıyor tabii. Rekabet güzeldir, adaletsiz olmadıkça! Ama maalesef sizin dışarıdan görüp bilmediğiniz bazı haksızrekabetler insanı epey geriyor.

DIŞARIDA GEZMEYİ ÇOK SEVMEM

Kendinize zaman ayırdığınızda neler yaparsınız?


Dışarıda gezmeyi çok sevmem. Arkadaşlarımla evde toplanırız genelde. Bir iki sevdiğim restoran var,
bazen oralara gideriz. Her fırsatta ailemle vakit geçiririm. Yazın açık hava konserlerine gitmeyi de çok seviyorum. Bir de spor var tabii, asla vazgeçmem!

Fiziğiniz çok güzel. Beslenmenize dikkat ediyor musunuz?

Çok teşekkürler. Arada rutini bozup çokça yediğim dönemler oluyor ama kendimi bildim bileli spor yaptığım için biraz dikkat edince hemen toparlıyorum.

Özel olarak uyguladığınız bir diyet var mı?

Şu anda protein, sebze ve salata ağırlıklı besleniyorum. Çok canım çekmedikçe karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorum. Bir de geç saatte yememeye dikkat ediyorum.

Spor olmazsa olmazınız mı?

Bir yerde okumuştum, spor bağımlılığı diye bir hastalık var, belirtileri de şunlardır diye. Baktım o belirtilerin hepsi bende mevcut, sporsuz yaşayamam, Allah sağlık verdiği müddetçe. Spor yapmayınca depresyona giriyorum.

Bakımlı ve fit olmak için kadınlara tavsiyeleriniz neler?

Sadece yürüyüş yapmakla fit olunacağına inanmıyorum. Fit vücut dozunda kaslı olmalı, bunun için de ağırlık çalışmak gerekiyor. Sadece spor da yetmez, işin büyük kısmı beslenmede saklı. Protein ve sebze ağırlıklı beslenmek hızlı forma girmek için birebir. Bakıma gelirsek bu aralar hindistan cevizi yağına merak sardım, yüzüme, saçıma ve tüm vücuduma sürüyorum, çok memnunum.

AŞK VARSA “ASLA” DEME

Aşkın tanımı sizin için nedir?


Aşk bir delilik hali, bu net! Gerçekten aşık olunca, akıl ve mantıkla hareket etmek imkansızlaşıyor. “Asla kabul etmem, asla affetmem” dediğim keskin çizgilerimin bile siliniverdiğini görüp kendime inanamıyorum bazen. İşin içinde aşk varsa, asla “Asla!” dememek lazım!

SEVGİ DOLU BİR AİLEDE BÜYÜDÜM

Müzikle yolcuğunuz nasıl başladı?

İlkokulda okuma bayramı etkinliğinde bile sahneye şarkıcı olarak çıkmıştım. Küçük yaştan itibaren şarkı söylemeye, sahnede olmaya çok meraklıydım. Ortaokulda şan ve solfej derslerine başladım. Şan dersine Türkiye’nin en değerli sopranolarından Leyla Demiriş hocamla hâlâdevam ediyorum, artık annem gibi oldu, bende emeği büyük. Şimdiyse gitara başlayacağım, yıllardır istediğim bir şeydi.

Küçükken size “Büyüyünce şarkıcı olacaksın” deseler inanır mıydınız ya da ne düşünürdünüz?

Zaten şarkıcı olmayı küçükken kafaya koymuştum. Küçükken başladım çalışmaya. Onun dışında, annemle birlikte hazırlayıp sunduğu programların setlerinde geçti çocukluğum, annemi hayranlıkla izler, onun gibi olmak isterdim. O dönem bir dizide çocuk oyuncu sesledirmesi yaptım. Üniversiteden sonra Dialog Spikerlik Okulu’nu yüksek dereceyle bitirdim. Spor spikerliğine başladım, özel organizasyonlarda sunuculuk yaptım. Özlüyorum sunuculuğu, içime sinecek bir fırsat olursa mutlaka yaparım.Nasıl bir ailede büyüdünüz.

Biraz o dönemleri anlatır mısınız?

Ben çok şükür ki, sevgi dolu ve neşeli bir ailede büyüdüm. Annem ve kardeşim Yasemin en iyi arkadaşlarım, çocukluktan beridir birlikte o kadar gülüp eğleniyoruz ki başka kimseye ihtiyaç duymuyoruz. Babam da çok tatlı ve esprilidir. Anneannem ve dedemle her zaman bir aradaydık, artık aramızda değiller ve onları her an çok özlüyorum. 
Konular Röportaj