Nedim Saban'a "50. yaş" kutlaması

Tiyatrocu Nedim Saban, hem 50'nci yaşını hem de sanat yaşamındaki 35'inci yılını severnleriyle birlikte kutladı. Saban'ı bu özel gecede ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Nedim Saban'a "50. yaş" kutlaması
Sözcü'de yer alan habere göre oyuncu ve tiyatro yazarı Nedim Saban, önceki akşam Kenter Tiyatrosu’nda 50’nci yaş gününü kutladı. Sanat hayatında 35 yılı geride bırakan Saban, çocuklar, arkadaşları, meslektaşları, Tiyatrokare'deki çalışma arkadaşları ve aile dostlarından oluşan bir grupla sahneden çok özel anıları paylaşarak pastasını kesti.

Eski günlere dair hikâyelerinin anlatıldığı gecede Saban, “Benim bugün aynı zamanda tiyatroda profesyonel olarak 35’inci yılım oldu. 50’nci yaşımı bir parti organizasyonu yaparak değil de, bu tiyatro ortamında bütün eski dostlarımla kutlamak istedim. Bu arkamda gördüğünüz masanın üzerindeki eşyaları da arşivleri ve kolileri bayağı bir taradıktan sonra buldum. Bunların hepsi kolilerden çıktı” dedi.

“NEDİM’İN TİYATRO AŞKINI DİNLEDİK”

Geceye katılanlar arasında usta oyuncu Demet Akbağ da bulunuyordu. Akbağ, “Nedim'in 50’nci yaşını kutluyoruz. Çok güzel bir organizasyon hazırlamış. Sahnede çocukluğundan başlayarak bütün anılarını anlattı. Hayatındaki insanları, eşi, dostu, meslek arkadaşları tek tek sahneye çıkarak onunla ilgili anılarını anlattı. Sevgili Nedim'in sanata ve tiyatroya olan aşkını dinledik. Her şey çok güzeldi” dedi.

Nedim Saban'a "50. yaş" kutlaması