Nefes kestiler: 4-1..

Bundesliga'da lider Bayern Münih, Wolfsburg deplasmanında hezimete uğradı. Guardiola'nın öğrencileri, Yeşil-Beyazlı rakibine karşı koyamadığı müsabakayı 4-1'lik skorla kaybetti. Ligde en son Nisan 2009'da bir maçta kalesinde 4 gol gören Bavyera devi, yine Wolfsburg'a 5-1 mağlup olmuştu.

Nefes kestiler: 4-1..
Fanatik'in haberine göre Almanya Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, sezonun ikinci devresine kabus gibi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısında kalesinde yalnızca 4 gol gören ve namağlup durumda bulunan Bavyera temsilcisi, Wolfsburg deplasmanında rakibine ayak uyduramadı. Sahadan 4-1'lik skorla yenik ayrılan Pep Guardiola'nın öğrencileri, ağır bir mağlubiyete uğradı. Bayern, ligde en son bir maçta 4 golü 2009 yılının Nisan ayında yemişti. Bavyera ekibi, o sezon yine Wolfsburg'a 5-1 yenilmişti.

Ligin 18. haftasında oynanan kritik müsabakada Yeşil-Beyazlı takım, henüz 4. dakikada Bas Dost'la öne geçti: 1-0. Volkswagen Arena'nın ev sahipliği yaptığı mücadelede Bayern'e sahayı dar eden Wolfsburg'da Dost yine sahne aldı, 45'te farkı ikiye çıkardı: 2-0. Takımlar soyunma odasına bu skorla giderken, 53'te Kevin De Bruyne fileleri havalandırdı, skor 3-0 oldu.

Bavyera devi, 55'te Juan Bernat'ın kaydettiği golle skoru 3-1'e getirdi. Dakika 73'te bir kez daha sahneye çıkan Belçikalı yıldız De Bruyne, attığı golle skoru belirledi: 4-1.

Bu skorla birlikte sezonun ilk mağlubiyetine uğrayan Bayern Münih, 45 puanda kaldı. Guardiola'nın ekibi, gelecek hafta evi Allianz Arena'da Schalke 04'ü ağırlayacak.

Yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkaran ve üst üste ikinci galibiyetini elde eden Wolfsburg ise 37 puana yükseldi. Dieter Hecking'in takımı, bir sonraki maçında Eintracht Frankfurt'a konuk olacak.
Konular Spor Haberleri