Nefise Karatay: "Miladım Maya"

Ünlü televizyon yıldızı Nefise Karatay 'Kızımın dünyaya gelişi hayatımın miladı oldu' dedi.

Nefise Karatay: "Miladım Maya"

Eski manken ve oyuncu Nefise Karatay, bu hafta Alem Dergisi’nin kapağını süsleyen isim oldu.

Anne olduktan sonra hayatında her şeyin değiştiğini söyleyen Nefise Karatay, 4 yaşındaki kızı Maya için “Doğduğu günden itibaren hayatımı millattan önce ve sonra diye sınıflandırabilirim, yani hayatım o kadar değişti” dedi.

İlişki anlamında ise çocukla beraber eşi Yusuf Day ile daha da güçlendiklerini söyleyen Karatay, “Çocuktan önce de, evet evlisiniz ama daha sevgili gibisiniz, daha özgürsünüz ama tabii çocuk sahibi olmak ciddi bir sorumluluk” dedi. Hep pozitifliğiyle bilinen Nefise Karatay eşi Yusuf Day için, “Yusuf benim tam tersimdir, babam da öyleydi. Her şeyin negatifini, başımıza gelebilecek en kötü olasılıkları düşünüp, onlara tedbir alıp böyle yaşamayı tercih eder” şeklinde konuştu.

Kızı Maya'yı biyolojik olarak geç doğurduğunu dile getiren sunucu, evrenin her şeyi zamanında gönderdiğini söyledi. “Yoksa o koşuşturmaca içerisinde ben onun büyümesine bu kadar yakından tanıklık edemeyecektim” diyen ünlü oyuncu, “Hayatımın bu evresini bu yüzden daha çok sevdim, bu sakinliğin ve huzurun keyfini çıkarıyorum” şeklinde konuştu.