Nehir Erdoğan hangi ünlü oyuncunun eski eşiyle aşk yaşıyor?

2014’te evlendiği eşi uğruna Paris’e taşınan Nehir Erdoğan, boşanınca 2016’da Türkiye’ye döndü. Uzun süredir ekrandan uzak olan 38 yaşındaki oyuncu, kalbini ressam Renan Kaleli’ye kaptırdı. Çift, önceki gün de sosyal medyada mutluluklarını gözler önüne serdi.

Nehir Erdoğan hangi ünlü oyuncunun eski eşiyle aşk yaşıyor?
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Nehir Erdoğan'ın yüzü, kariyerinden önce aşkta güldü. 38 yaşındaki oyuncu, 2014'te görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil ile evlenip Paris'e yerleşmişti. İki yıllık evliliğinin bitmesinin ardından Türkiye'ye geri dönen Erdoğan, sessizliğini ise aşkla bozdu. Nehir Erdoğan'ın gönlünü ressam Renan Kaleli'ye kaptırdığı önceki gün Instagram'da ortaya çıktı.

Başarılı ressam, güzel oyuncuyu sırtında taşırken çekilen romantik karesini "Kahramanım" notuyla paylaşarak aşkını ilan etti. Nehir Erdoğan ile Renan Kaleli'nin ortak dostları aracılığıyla tanıştığı ve birkaç aydır doludizgin aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Bu arada aynı zamanda oyunculuk da yapan ünlü ressam, 1992 ile 2000 yılları arasında Hatice Aslan ile evliydi. Eski eşler, boşanmanın ardından dost kalmayı başardı.

Nehir Erdoğan hangi ünlü oyuncunun eski eşiyle aşk yaşıyor?

Erdoğan, 2014'te evlendiği Sesigürgil ile 2 yıl sonra boşandı. Kaleli ile Aslan'ın evliliği de 2000'de bitti.