Neşe Erberk İzmirli hanımlarla buluşacak

Geliştirdiği yeni formüller ve inovatif ürünlerle hanımların ev işlerindeki en büyük yardımcısı konumundaki Henkel, yeni nesil çamaşır deterjanı Tursil Jelin tanıtım çalışmalarını İzmirde gerçekleştirdiği bir etkinlik ile sürdürüyor.

Neşe Erberk İzmirli hanımlarla buluşacak

30 Mart 2013 Cumartesi günü, 10.00-18.00 saatleri arası, Çiğli KİPA AVM'deki imza günü etkinliğine Tursil'in marka yüzü, eski Türkiye ve Avrupa güzeli, örnek bir anne ve deneyimli bir eğitimci olan Neşe Erberk de katılacak. Etkinlik süresince yapılacak ödüllü oyunlara katılan herkese çeşitli hediyeler verilecek.

Tüm dünyada, çamaşır ve ev bakımı, kozmetik/kişisel bakım ve yapıştırıcı teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider marka konumunda bulunan ve birbirinden önemli markalarıyla Türkiye'de birçok yeniliğe imza atan Henkel, çamaşırda büyük kolaylıklar sağlayan yeni ürünü Tursil Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı için tanıtım etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Neşe Erberk ile bir süredir imza günleri düzenleyen marka, bu kez hanımlarla İzmir - Çiğli KİPA AVM'de bir araya gelecek. 30 Mart 2013 Cumartesi günü gerçekleşecek ve Neşe Erberk'in hanımlarla sohbet ederek Tursil Jel ile kusursuz temizliği anlatacağı etkinliğe tüm İzmirlileri bekliyoruz. Tüm hanımların Neşe Erberk ile tanışma ve resim çektirme fırsatı yakalayacakları etkinlikte, çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılırken, gün boyu süren çeşitli eğlencelerle de hanımlar harika zaman geçirecekler.