Neşe Sapmaz Kıvanç Tatlıtuğ davasını kazandı!...

ÖZEL HABER: Sunucu Neşe Sapmaz 2009 yılında ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı araçta gazetecilere yakalanmış, basın mensuplarından kaçan Tatlıtuğ, ters yola girmişti.

Neşe Sapmaz Kıvanç Tatlıtuğ davasını kazandı!...

O dönem bu olay basında geniş yer bulunca Sapmaz, işinden olmuştu. Sapmaz'ın 3 yıldır sunduğu Kanaltürk'teki Uçuş Keyfi programının yapımcısı Mustafa Gün, sunucunun özel yaşamına dikkat etmediği gerekçesiyle anlaşmasını fesh etmişti. Yaşanan durum yüzünden mağdur olduğunu açıklayan Sapmaz, yapımcıya Bakırköy Adliyesi'nde haksız fesih davası açmış, kendisinin konuyu medyada reklam malzemesi yaptığını iddia eden Kıvanç Tatlıtuğ'a da hakkında konuşmaması için ihtarname göndermişti.
 
Adalet geç de gelse adalettir

Mahkeme Sapmaz'ı haklı bulmuş ve yapımcının kıdem ve ihbar tazminatını ödemesine karar vermişti. Yapımcı Gün ise karara itiraz etti. 5 yıl süren dava sonunda mahkeme yine Sapmaz lehine karar verdi. Şimdi yapımcı Gün, Sapmaz'a ihbar ve kıdem tazminatını faizleriyle beraber ödeyecek. Temyiz sonucunun da lehine çıkmasına sevinen Sapmaz, twitter sayfasına "Geç gelen adalet de adalettir" diye yazdı. Sapmaz son dönemde TRT TÜRK'te "Gündem Edebiyat" isimli programı sunuyor.

İşte Neşe Sapmaz'ın kişisel Twitter hesabına düştüğü o not...