Neşe Sayles'in boşanma sevinci!...

Futbolcu İbrahim Kaş’tan boşanmak için 1 buçuk yıldır uğraşan oyuncu Neşe Sayles, hâkimin boşanma kararı vermesinin ardından sevinçten havalara uçtu...

Neşe Sayles'in boşanma sevinci!...

İki yıl önce evlendiği İspanya’nın La Liga takımlarından Getafe’de oynayan eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş’tan boşanabilmek için adliye koridorlarını aşındıran “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın esmer güzeli Neşe Sayles Kaş, hâkimin boşanma kararını havalara zıplayarak karşıladı. Genç oyuncu, “Yaşasın boşandım. Artık özgürüm” diye bağırdı. Kadıköy 2. Aile Mahkemesi’nde dün görülen duruşmaya, Neşe Sayles ile tarafların avukatları katıldı. İbrahim Kaş’ın hiç katılmadığı davayı sonlandıran hakim, Kaş çiftinin boşanmasına karar verirken İbrahim Kaş’ın Sayles’e 60 bin TL manevi tazminat, aylık 1800 TL nafaka ödemesine hükmetti.

"ÖZGÜRÜM"

Duruşma çıkışında sevinci gözlerinden okunun genç oyuncu Neşe Sayles, “Tam 1 buçuk yıldır adliye koridorlarını aşındırıyorum. Eşim bir tek celse bile duruşmaya gelmedi. Ben bütün duruşmaları takip ettim. Boşandığım için çok mutluyum. Artık özgürüm. Özgür olduğum için kafam da rahat. Bundan sonra her şey güzel olacak’’ diye konuştu. Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde 28 Temmuz 2008’de evlenen ve nikâha iki saat kala “Mal ayrılığı sözleşmesi” imzalayan çiftten Neşe Sayles 2009 yılının eylül ayında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açmıştı.

Sedef Şenkal Demir /AHT