Neslihan Yargıcı'nın bayram baklavaları

Marjinal modacı Neslihan Yargıcı'nın keyfine diyecek yok…

Neslihan Yargıcı'nın bayram baklavaları
Takvim'de yer alan habere göre Neslihan Yargıcı, önceki gün haftalık kirası 450 bin TL olan yatla Mikonos’ta keyif çattı. 64 yaşındaki modacı, genç dostlarının teknedeki ‘kas şovunu’ paylaşınca espriler havada uçuştu!..

Sosyetik arkadaşlarıyla geçtiğimiz gün tatil için Yunanistan'a giden 64 yaşındaki tasarımcı, genç kızları solda sıfır bıraktı. Haftalık kirası 112 bin euro olan (yaklaşık 450 bin TL) 'The Mercy Boys' adlı lüks tekneyi, Komşu'nun gözde adası Mikonos açıklarında demirleyen Yargıcı'ya tatilinde 3 yakışıklı eşlik etti.

49 metre uzunluğundaki 5 kamaralı ve 12 kişilik teknede deniz keyfi yapan modacı, bu anlarını da sosyal medyada paylaştı.

KİMİ YERDİ, KİMİ GÜLDÜ...

Kaslı vücutlarıyla dikkat çeken yakışıklılar, modacının objektifine poz verdi. Neslihan Yargıcı'nın 'Biscolata erkekleri'ni andıran yakışıklılarla verdiği pozlar sosyal medyaya damgasını vurdu. Pek çok kişinin "Oğlun yaşındaki erkeklerle ne işin var?" diye eleştirdiği ünlü tasarımcı, hakkındaki yorumlara kulaklarını tıkayıp keyif çatmaya devam etti.

Yargıcı, Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkardı. Giydiği siyah kıyafetlerle meşhur olan modacının paylaştığı 3 kaslı gencin fotoğrafına bir takipçi de "Bayram baklavaları" yorumu yaparak herkesi güldürdü.

Modacı Neslihan Yargıcı çıkan haberlerin ardından açık olan instagram hesabını kilitledi...

Neslihan Yargıcı'nın bayram baklavaları

Tekneden gülerek inen Neslihan Yargıcı'nın bu denli neşeli olmasının sebebi sonradan anlaşıldı. Ünlü modacıya eşlik eden kaslı gençleri görenler, gözlerine inanamadı. Bir haftalık kirası yaklaşık 450 bin TL olan lüks tekne yüzen sarayı andırıyor.

Neslihan Yargıcı'nın bayram baklavaları - Resim : 2

Neslihan Yargıcı'nın bayram baklavaları - Resim : 3