Nevra Serezli: Metin hastalığını hep sakladı

Yirmi beş gün önce eşini akciğer kanserinden kaybeden Nevra Serezli, çokmutsuz olduğunu belirterek, çok çarpıcı açıklamalar yaptı..

Nevra Serezli: Metin hastalığını hep sakladı

Nevra Serezli, “Metin hastalığını herkesten gizledi” dedi. Yirmi beş gün önce eşini akciğer kanserinden kaybeden Nevra Serezli, çok mutsuz olduğunu belirterek, “Bu mutsuzluğumu kısmen de olsa çalışarak dindirebileceğimi düşünüyorum. Bu sebepten, bir komedi dizisinden gelen ‘kaynana' rolünü kabul ettim. Tiyatroya da devam edeceğim” dedi.

Nevra Serezli, eşinin vefatından sonra tören istememesine de açıklık getirerek şöyle konuştu: Ağlamaklı bir ambiyans istemedi “Metin öyle ağlamaklı ve acıklı bir ambiyansın oluşmasını istemedi. Güzel anılarla konuşulsun istemişti.

Zira o insanları sahnede hep güldürmüştü.Hastalığını bile herkesten gizledi. Bunun reklamını yapmadı. Bunları söylerken başkalarını eleştirmek istemiyorum. Herkesin kendi görüşüdür.Kimi hastalığını saklar, kimisi ortaya çıkar, bunu ilan eder."

Didişmelerimizi çok özlüyorum

Nevra Serezli, eşiyle olan didişmelerini bile çok özlediğini belirtti. Serezli, “Arada bir Metin'e küsmek isterdim. Bana çiçek alıp gelmesi ve sempatik tavırlarla barışmak istemesi, çok şeker olurdu. Onun yokluğuna alışmaya çalışıyorum” diye konuştu.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ