Nevşin Mengü'den +18'lik polemik!

Nevşin Mengü'den +18'lik polemik: "Tenasül organınızın avantajını 2 bin küsur yıldır kullana kullana bitiremediniz!"

Nevşin Mengü'den +18'lik polemik!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasındaki görüşmeyle ilgili yaptığı "Girdisi çıktısı.." yorumunun ardından CNN Türk ekranından uzaklaştırılan Nevşin Mengü, dün akşam twitter'da girdiği polemikle şaşırttı.

SİZ TENASÜL ORGANINIZIN AVANTAJINI 2 BİN KÜSÜR YILDIR KULLANIYORSUNUZ!

Birgün yazarı ve Radyo Eksen programcısı Barış Akpolat'ın "Twitter'da yine memesi büyük bir kızı meşhur etmişsiniz. 30K takipçisi var. insanın memesi var diye meşhur olması çok garip ya valla" paylaşımına Nevşin Mengü, "Abi kusura kalma da siz tenasül organınızın avantajını 2 bin küsur yıldır kullana kullana bitiremediniz" karşılığı verince polemik başladı.

BOYU FALAN DA DEĞİL, OLMASI SAYISIZ AVANTAJ!

"Sadece tenasül organı büyük olduğu için meşhur olmuş kimse yok etrafımda. Ayrıca organla meşhur olan kimse vasıfsızdır" diye itiraz eden Barış Akpolat'a, Nevşin Mengü şu karşılığı verdi:

"Hocam boyu falan da değil olması sayısız avantaj için yeterli. Kaldı ki rocco sifredi var misal organ meşhuru.."

Uzayıp giden bu sevimsiz atışma, Yekta Kopan'ın "Bence şimdi elinizdeki sözcükleri yavaşça yere koyun ve sakince köşenize çekilin. Zorlamayın. Kahve için. Sade. Koyu. Şşşşttt...." uyarısıyla son buldu...

İşte o diyaloglar...

Nevşin Mengü'den +18'lik polemik!