Nihat Doğan: "Adalet yerini buldu"

11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan hakkındaki şikâyetlerinden vazgeçtikleri yönünde savcılığa dilekçe verdi. Ayrı ayrı dilekçe veren anne ve baba “Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu… Nihat Doğan’dan şikayetçi değiliz” dedi.

Nihat Doğan: "Adalet yerini buldu"

Yaşanan bu gelişmenin ardından Nihat Doğan sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"Şükürler olsun!! Adalet yerini buldu. Kanal D Ana haberin şahsıma attıkları iftiraları ahlaksızca namussuzca yapmaya çalıştıkları itibar suikastleri ellerinde patladı. Kumpas sona erdi kızlarımızın babası ‘Olay bize farklı aksettirilen yanlış bir anlaşılmadan sadr olduğunu' ve şikayetlerinden vazgeçtiklerini açıkladı.. Kanal D Ana haber ve Magazin basınındaki Şerefsiz namussuz tetiklçilerine de hukuki olarak bunun hesabını sormazsam adam değilim..

Ne demiştik; Duasıyla varolmadığım itin köpeğin bedduası ile ölmem.. Tuzak kuranların tuzaklarından ve kınayanların kınamadından korkmadan hakk konuşmaya hakkı tutup kaldırmaya devam edeceğim. Beni seven sevmeyen fakat bana inanan, vicdanlı erdemli kardeşlerimin onbinlerce destek mesajlarından dolayı da sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Siz benim yanımda oldunuz Rabbim de her iki cihanda sizin yanınızda olsun.. Batılın uşağı mankurt zibidiler Kininizde geberin... ’Allah var gam Yok’. Benim Kul hakkım her iki dünyada da sizin yakanızda olacak haysiyet cellatları @buketay"

Nihat Doğan: "Adalet yerini buldu"