Nihat Doğan Avatar'ı neden gözlüksüz izledi?

"İfade gücüyle halkın sözcüsü olabilecek ünlü kim?" sorulu anketten birinci çıkan Nihat Doğan "Mustafa Kemal Atatürk'te bir anda çıktı.. Ortada sıkıntı olmadan, zulüm olmadan kahramanlar ortaya çıkmıyor.." dedi.

Nihat Doğan Avatar'ı neden gözlüksüz izledi?

Saba Tümer internetteki bir sözlükte Nihat Doğan’ın "Avatar" filmini gözlüksüz izlediğinin yazıldığını belirterek Doğan’a bunun doğru olup olmadığını sordu..

Ünlü türkücü ise bu soruyu; "Aslında ben o filmi tam 9 kez izledim. Tabii böyle olunca insan bildiği sahnelerde gözlüğünü de çıkarıyor. Bir de o esnada kız arkadaşıma su da vermiş olabilirim. Yani 1-2 dakikalık bir durum. Sanırım beni gören kişi de o ana denk gelmiş." şeklinde yanıtladı.

Eleştiriye açık bir insan olduğunu belirten Nihat Doğan; internetteki sözlük yazarlarını sevmediğini söyledi..

Gazetecilerin sözlükte yapılan yorumları kendisine sormalarına çok kızdığını söyleyen Nihat Doğan bazen sözlük yazarlarıyla şakalaştığını özellikle küfürlü yorumlar yapan yazarlara çok içerlediğini belirtti.

"İfade gücüyle halkın sözcüsü olabilecek ünlü kim?" sorulu anketten birinci çıkarak bir reklam filminde oynayan Nihat Doğan bu durumu "Mustafa Kemal Atatürk’te bir anda çıktı.. Ortada sıkıntı olmadan, zulüm olmadan kahramanlar ortaya çıkmıyor.." şeklinde yorumladı.

"Biz düşmüşüz millet sevdasına, memleket meselelerine, insanları kurtarmaya; bunlar hala kendi k.çlarını kurtarmaya çalışıyor.." diyen Nihat Doğan’ın açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz..