Nihat Doğan'dan "Survivor" yorumcularına sert sözler

Nihat Doğan, kendisi hakkında eleştirel yorumlar yapan "Survivor" yorumcularının yorumlarının ardından annesinin üzüntüden hastanelik olduğunu hatırlatarak program yorumcuları hakkında sert sözler söyledi.

Nihat Doğan'dan "Survivor" yorumcularına sert sözler

Geçtiğimiz Nisan ayında şahsi Instagram hesabından annesiyle birlikte bir fotoğrafını paylaşan Nihat Doğan, kendisiyle ilgili "Survivor Panorama" yapılan yorumlar nedeniyle annesinin üzüntüden hastanelik olduğunu açıklayarak annesi için dua istemişti. 

Nihat Doğan paylaşımına "Survivor'dan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı "Nihat kocam olsa boğarım, öldürürüm' vb hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden annem için dua istiyorum... Ha bu arada Annemin saçının teline bir zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsam dünyanın en şerefsiz insanı olayım..." notunu düşmüştü.

Nihat Doğan bugünkü "Söylemezsem Olmaz" canlı yayınında bu olayı tekrar hatırlatarak annesini üzüntüye boğan yorumlar yapan yorumculara isim vermeden şu sözlerle sert çıktı:

"Biri eski metres. Biri kendi karısına sahip çıkamayan adam öbürü her türlü envayi çeşit pisliği yapmış biri. Dinime küfreden müslüman olsa. Bir yapımcının dördüncü beşinci metresi... Gençliği ne kadar ahlaksızlaştıracak proje varsa onların içinde yer aldılar. O ahlaksızlık abidelerinin anamızı soktuğu duruma bak. Benim anamdan başka kimsem yok. O müptezelleri asla affetmeyeceğim. Gün ola harman ola! Daha dün karılarına sahip çıkamayan dümbüklerin bize karakter analizi yapma hakkı yoktur. Herkes kendi kapısının önünü temizleyecek. Unuttum zannetmeyin!.. Ben unutmam. Anamdan özür dilemediğiniz sürece asla unutmayacağım sizi. Siz kendinizi biliyorsunuz..."

Nihat Doğan'ın canlı yayındaki açıklamalarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...