Nihat Doğan'ın intikam planı hazır!

Türkücü Nihat Doğan, 650 kişiye dava açmaya hazırlanıyor.

Nihat Doğan'ın intikam planı hazır!
Nihat Doğan'ın Tayyar Işıksaçan'ın sitesine yaptığı açıklamalara göre Özgecan’ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan, arkasına avukat ordusu alıp “Ne yıkıldım, ne sindim, ne kortum” dedi. Nihat Doğan, “İlk ve son defa birkaç satır konuşacağım, önemli bir hazırlık içindeyim bundan sonra hesap yüce adalet önünde görülecek” dedi.

Doğan, Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından oyuncu Ahu Sungur’a, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” demiş, tweet’i kısa sürede olay yaratınca silmişti.

SON YILLARIN EN BÜYÜK DAVA OPERASYONU

Olayın ardından hakkında çeşitli suç duyurularında bulunulan ve Survivor kadrosundan son anda çıkarılan Nihat Doğan, son yılların en büyük dava operasyonuna başladığını şu sözlerle duyurdu: “Yazdıklarımın hepsi ve yazılanların hepsi çok önemli hukukçular tarafından tek tek inceleniyor. 650 dosya hazırlandı. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum. Herkes ama herkes görecek ki Nihat Doğan anasının ak sütü gibi ak ve masum çıkacak. Sonra ben bana yapılanlardan değil anamın gözlerinden akıtılan yaşın hesabını soracağım onlardan.”