Nihat Özdemir bombası!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği Nihat Özdemir’i yeni yönetimine davet etti. Fenerbahçe eski yöneticisinin bu teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Nihat Özdemir bombası!
Skorer'de yer alan habere göre Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bu ay sonu yapılması planlanan olağan genel kurul çalışmalarına hız verdi.

Başkanlık için yeniden adaylığını koyacak olan Demirören güçlü bir yönetim ile projelerini devam ettirmenin planlarını yaparken, bu konuda önemli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Yıldırım Demirören’in geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe eski yöneticisi Nihat Özdemir ile bir araya geldiği ve kendisini yeni yönetimine davet ettiği öğrenildi. Özdemir’in bugüne kadar Türk Futbolu’na önemli katkılarda bulunduğunu düşünen, yeni dönemde de fikir ve düşüncelerinden yararlanmak isteyen Demirören’in teklifine sıcak bakan başarılı işadamının, yeni yönetimde olması hemen hemen kesinleşti.

Görüşmede Özdemir’in kendisine yapılan bu davetten dolayı büyük mutluluk duyduğu, elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirttiği kaydedildi.

Futbolun ülkemizde daha da gelişmesi ve ilerlemesi için uzun vadeleri çalışmalar yapan Demirören’in, birçok önemli futbol adamı ile temas halinde bulunduğu, kongrede ses getirecek bir ekiple delegelerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi.
Konular Spor Haberleri