Nilüfer yine Kayahan'dan söyleyemedi

Meme kanserini yenen Nilüfer, kanserle savaşan Kayahan'a sahneden hem destek verdi hem de inceden sitem etti: "Onun hep yanındayım. Umarım devlet meselesine dönen şarkı sorunu çözülür."

Nilüfer yine Kayahan'dan söyleyemedi

Nilüfer önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. 3 saat sahnede kalan sanatçı, göğüs dekolteli kıyafeti nedeniyle zor anlar yaşadı. Telif yüzünden mahkemelik olduğu Kayahan'a ait 17 şarkıyı 6 yıldır okuyamayan Nilüfer, 'Mor Menekşe' isteği gelince şunları söyledi: "Kayahan zor bir dönemden geçiyor. Her zaman ona destek olacağım. Hastalığıyla uğraşırken onu bu durumla uğraştırmak istemem. Umarım ileride devlet meselesi haline gelen bu sorun çözülür ben de bu güzel şarkıları yeniden okuyabilirim." 

'SAHNEDE SÖYLERSE TELİF ÖDER'

Nilüfer ile Kayahan arasındaki telif sorunu 2002’de başlamıştı. Ardından Kayahan, “O şarkıları kendisine albümde okuması için verdim. Sahnede söyleyecekse, telif ödeyecek” diyerek dava açmıştı. Yaklaşık 6 yıl süren karşılıklı davalar 2008’de karara bağlanmış ve Yargıtay ünlü besteciyi haklı bulmuştu. 

AKŞAM