Niran Ünsal: "Şahlanmış bir Türkiye var!"

Siyasi gündemi değerlendiren şarkıcı Niran Ünsal, ‘Dünyaya kafa tutan, dünya beşten büyüktürün hakkını veren bir Türkiye var’ diye konuştu.

Niran Ünsal: "Şahlanmış bir Türkiye var!"
Akşam Gazetesi'nden Erçin Dağ Eysen'e konuşan Niran Ünsal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

YATIRIMLARIN ÖNCÜSÜYÜZ

"Şahlanmış bir Türkiye gerçeği var önümüzde… Dünyaya kafa tutan dünya beşten büyüktürün hakkını veren bir Türkiye… Aynı zamanda da büyük yatırımların öncüsü olmuş bir devlet… Fakat bir o kadar da kıskanılan bir devletiz.

SINIRIMIZ TEHDİT ALTINDAYDI

Afrin operasyonu Türkiye için kritik ve önemli bir hamle... Sınır bölgemizde bizi tehdit eden bir terör belası söz konusuydu. Türkiye- Suriye sınırının %60‘ını terör örgütleri kuşatmıştı. Bu tehdit ve sıkıntı ortadan kalkıncaya kadar da desteklemeye devam edeceğim.

AYAKTA ALKIŞLAMAK GEREKİR

Yaşı kaç olursa olsun, sizi ayakta karşılayan bir Cumhurbaşkanı var. 2015’te bir saatlik görüşmemiz olmuştu. Sadece bu sebepten ötürü kendisine öyle bir saygı duyuyorum ki yaptığı hizmetleri düşününce ayakta alkışlamamak sanırım haksızlık olur.

SAYGI DUYMAM İÇİN İŞTE SEBEPLER!

- Yavuz Sultan Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray,  hızlı trenler, tiyatro sahneleri, milli silahlar, milli tanklar, milli helikopterler,

- Boğaz altına tüp geçit, 81 ile ücretsiz kanser tarama merkezi, ambulans ve hastane sayısını artırmak, 

- Öğrenci burslarını artırmak, doğalgazlı il sayısını artırmak, çiftçiye destek, eğitim ve sağlık harcamalarına destek, Türkiye’nin ilk tohum gen bankasını kurmak,

- Üniversite harçlarını kaldırmak, binlerce tarihi eseri yurda getirmek, dünyanın üçüncü deniz dolgulu havalimanını yapmak (Ordu ve Giresun), Türkiye’den Kıbrıs’a deniz altından su taşımak dünyada bir ilktir.


Şimdi ben size soruyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saygı duymamız için yeterli sebebimiz yok mu?"


Niran Ünsal: "Şahlanmış bir Türkiye var!"