Niran Ünsal'dan Sezai ve Erdem'e ağır itham!

Örtündükten sonra sanat hayatında zarar gördüğünü söyleyerek başörtü yerine sahneye perukla çıkmaya başlayan Niran Ünsal, önceki gece Taksim Jolly Joker’de sahne aldı.

Niran Ünsal'dan Sezai ve Erdem'e ağır itham!
18 ayda 1 milyonu aşkın para kaybetmiş

Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre
Niran Ünsal yaşam tarzı yüzünden yaşadıklarını ve kayıplarını anlattı. Örtündükten sonra sanat hayatında zarar gördüğünü söyleyerek başörtü yerine sahneye perukla çıkmaya başlayan Niran Ünsal, önceki gece Taksim Jolly Joker’de sahne aldı. Kapandıktan sonra hem iş hem de sanat çevresinde kayıplar yaşadığını iddia eden Niran Ünsal gazetecilerle yaptığı röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Tesettüre girdikten sonra sahneden uzak kaldığını söyleyen Niran Ünsal; Kesinlikle müzikten başka hiçbir şey yapmayacağım, her hangi bir siyaset programında veya başka bir yerde olmak istemiyorum. O kadar çok mücadele verdim ki; hem bir anne olarak, hem bir sanatçı olarak hem de bu topluma duyarlı… Fikrinden, zikrinden herkes dönebilir, ben de 2015 senesinde kendimde ciddi bir değişim buldum ama karşısında hakkettiğim yeri bulmadım. Hakketiğim yeri bulmadığım için, yanımda çalışan 25 çalışanımın ne hale geldiklerini gördüm ve hem onlar için hem de müzik için sadece ve sadece sahne yapacağım” dedi.

18 aydır hiçbir müzik programına katılmadığını belirten Ünsal; “Eminim bu 18 aydır müzik piyasasından uzak durmam ve her hangi bir müzik programına katılmayışım kimsenin dikkatini çekmemiştir. Çünkü bu iş ciddi anlamda bazı kişilerin tekelinde, ben de bunu tek başıma geçemedim ama 2016 yılında müzik dışında kesinlikle hiçbir şey yapmamaya karar verdim” dedi. Sahneye perukla çıkmasıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen tepkilerin hatırlatılması üzerine gülümseyen Ünsal; “Beni sahnede hiçbir zaman çıplak olarak kimse izlemedi ki. O insanlar bana sesim için geldiler.

BU SAATTEN SONRA KİMİ İLGİLENDİRİR Kİ?

Bu saatten sonra perukta taksam, kendi saçımla da çıksam kimi ne ilgilendirir ki Allah aşkına, bu benimle Allah arasında olan bir şey. Ben yaptığım bu çıkışlarımla bazı insanları doğru yöne çeviririm diye düşündüm ama görüyorum ki o da yok maalesef. Allah görüyor ve o insanları Allah’a havale ediyorum”
dedi.

Peruğun kadın saçından yapıldığını ve tamamen orijinal olduğunu söyleyen Ünsal, özel olarak İzmir’de yaptırdığını söyledi. Kapandıktan sonra aldığı tepkilerden yakınan Niran Ünsal; “Atatürk için Fatiha okuyun dedim, kötü kadın olarak ilan edildim. ‘Atatürk’te bu memleketin evladı değil miydi?’ diyerek adeta isyan etti. Kapandıktan sonra işle ilgili büyük kayıplar yaşadığını sözlerine ekleyen Niran Ünsal; “bu 18 ayda 1 milyon 200 bin lira maddi kaybım oldu” dedi.

HALİL SEZAİ VE MEHMET ERDEM AMBARGO KOYMUŞ

Sahne aldığı Jolly Joker’den de, diğer meslektaşları tarafından sansüre uğradığını belirten Ünsal; “Biz burada 11 Ocak’ta sahne alacağımızı organizatöre verdik, yılbaşı gecesi bizi organizatör arıyor ve diyor ki; 'Jolly Joker’de sahne alan sanatçılar tepki göstermiş, Niran Ünsal’ın mekana çıkmasını istemiyorlar. O yüzden konseri mekan sahibi iptal ediyor' denildi. Sonra mekan sahibiyle iletişime geçtik ve bunun bir hata olduğunu ve ayın 11’inde sahneye çıkabileceğimizi söyledi. Bu gece yani ayın 11’ini bize sahneye çıkmamız için verdi ama hiç kimsenin bu konserden haberi bile yok, kimseye haber vermemişler mail atmamışlar. Burada sahne almamızı istemeyenlerin de mekanın baş sanatçıları Halil Sezai ve Mehmet Erdem olduğunu öğrendik” diyen Ünsal; “Bu insanları sadece Allah’a havale ediyorum” dedi.