NİŞAN YÜZÜKLERİNİ İBO TAKTI

32 senedir bu sevgiyi yaşıyorum..

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ İBO TAKTI

İmparator İbrahim Tatlıses, Danimarkalı bir çiftin nişan yüzüklerini Günay'da taktı ve 'Artık ayrılmanız imkansız. Bu yüzükleri ömür boyu çıkartmayacaksınız' dedi.
 
Müzik dünyasının imparatoru ibrahim Tatlıses, önceki gece istanbul'un elit mekanı Günay'da sevenleriyle buluştu. İmparator, dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede, 'Yağmurla Gelen Kadın' isimli yeni  çıkarttıığı albümünden de sevilen şarkılarını seslendirdiği gecede saatlerce ayakta alkışlandı. Danimarka'dan gelen bir çiftin de nişan yüzüklerini takan İmparator, "Bu mutlu tören bana nasip oldu. Benim yüzüklerimi takmamı istiyorlar. Artık bu yüzüğü ömür boyu çıkartmayacaklar. Artık ayrılmanız imkansız " diyerek yüzükleri taktı.
 
İbrahim Tatlıses, "Şimdiye kadar benim yüzük taktığım hiç kimse ayrılmadı" diyerek kutladığı çift için en özel şarkılarını seslendirdi. Geçtiğimiz hafta müzik marketlerde yerini alan "Yağmurla Gelen Kadın" isimli albümünden şarkıları İstanbul'un elit mekanı Günay'da sevenleriyle birlikte seslendiren İbrahim Tatlıses, " 32 senedir bu sevgiyi kaybetmedigim için, çok mutluyum. Bu sevgi herkese nasip olmaz. Daha bidr haftça olmuş albüm çıkalı herkes bir ağızdan şarkılarımı söylüyorum. Ben çok şansli bir insanım. Allah bana hep güzellikleri yaşattı" dedi.