Nokia 8 satışa çıktı, işte fiyatı!

Londra'da HMD Global tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında görücüye çıkan Nokia 8, e-ticaret platformu n11'de satışa açıldı.

Nokia 8 satışa çıktı, işte fiyatı!
Türkiye'de yer alan habere göre HMD Global'in Londra'da düzenlediği etkinlikte gün yüzüne çıkan Nokia 8, e-ticaret platformu n11'de 3.099 TL'den satışa açıldı. Her iki kamerayı da kullanan, adını selfie'den ilhamla alan 'bothie' özelliğiyle dikkat çeken Nokia 8, bu çekimleri Facebook ve YouTube gibi uygulamaların canlı yayınlarında da kullanma olanağı da sunuyor. ZEISS ile birlikte geliştirilen Nokia ön ve arka kameralarının sunduğu çift görüş hem fotoğraflar hem videolar için eş zamanlı bölünmüş bir ekranda hem ön kameradan hem arka kameradan faydalanıyor.

Minimalist tasarımı ile dikkat çeken, diğer yandan da geleneksel navigasyon düğmelerine ev sahipliği yapan cihaz, OZO ses özelliğine sahip ilk akıllı telefon olma özelliğiyle 4K videolarda mükemmel ses deneyimi sunuyor. Nokia'nın Qualcomm'un güçlü Snapdragon 835 mobil işlemcisine sahip yeni amiral gemisi Nokia 8, piyasaya çıktı.