Merakla beklenen Note 8’in basın görseli ortaya çıktı!

Sızıntı bilgilerin doğruluğu ile tanınan Twitter kullanıcısı, bugün Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un tanıtacağı Note 8’in basın görselini takipçileri ile paylaştı.

Note 8’in basın görseli ortaya çıktı!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre yayınlanan görüntüye bakıldığında Note 8 meraklıları cihaz tanıtıldığında sürpriz ile karşılaşmayacak gibi görünüyor.

ote severlerin merakla beklediği Samsung Galaxy Note 8’in basın görseli sonunda gün yüzüne çıktı. Paylaştığı sızıntı bilgilerin doğruluğu ile tanınan sızıntı kralı @evleaks adındaki Twitter kullanıcısı, bugün Güney Koreli teknoloji devinin yeni Phablet’inin basın görselini takipçileri ile paylaştı.

Samsung Galaxy S8’de olduğu gibi tamamen ekran konsepti ile kullanıcılarına sunulacak olan Note 8, sevenlerinin beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor. Paylaşılan görsele göre ilk bakışta kasa çerçeve oranı ile adeta büyüleyen cihaz 18.5:9 en-boy oranlı 6,3 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olacak. Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemciden güç alması beklenen Phablet cihazda yine gelişmiş bir S Pen yer alacak. 3.300 mAh batarya ile kullanıcılarına sunulması planlanan cihaz ise batarya performansı olarak mutlu edecek mi? Kullanıcı deneyimlerinden sonra ortaya çıkacak. Ayrıca 12 megapiksel+13 megapiksel çift arka kameranın ve 8 megapiksel ön kameranın kullanılması beklenen cihazda 3 kat optik zoomun desteğinin de bulunacağı belirtilenler arasında.

Merakla beklenen Note 8’in basın görseli ortaya çıktı!

Büyük telefon severlerin vazgeçilmesi haline gelen Note serisi, yeni cihazı ile sızan donanım ve tasarım ayrıntıları doğrultusunda herkesi memnun edecek gibi görünüyor. Eğer Güney Koreli teknoloji devi, Note 7 serisinde yaşadığı fiyaskoyu yeni Phablet’inde de yaşamaz ise kullanıcılarının güvenini yeniden tam anlamı ile kazanacağı düşünülüyor.