Note 8'in ön sipariş tarihi ortaya çıktı

Phablet telefon meraklılarının vazgeçilmezi haline gelen Note cihazların 8’inci sersinin ön sipariş tarihi ortaya çıktı.

Note 8'in ön sipariş tarihi ortaya çıktı
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre söz konusu cihazı ön sipariş vererek satın alan kullanıcılara ise Güney Koreli teknoloji devi tarafından yine çarpıcı hediyeler verileceği ifade ediliyor. Belgede belirtilen hediye ise büyük telefon kullanıcılarının en büyük korkusuna adeta son veriyor.

üney Koreli teknoloji devi Samsung, 2016 yılında yaşadığı skandal Note 7 faciasından sonra kullanıcılarının güvenini kazanmak için sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. Mart ayının sonunda tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S8 modeli ile de kullanıcılarının güvenini yeniden kazanmayı başardı.

Yeni cihazının tasarımı ve donanım özellikleri ile de yeniden ilgiyi üzerine çekmeyi başaran teknoloji devi, Note serisinin devamı içinde kolları sıvadı.

Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen Note 8 hakkında çıkan sızıntı bilgiler, cihazın nasıl olacağı hakkında tüm meraklılarına fikir verdi. Özellikle çerçevesiz ekran tasarımı ile gündeme gelen Phablet cihaz meraklılarını daha şimdiden sabırsızlandırmaya başladı.

Bugün ise Samsung'un Avustralya sitesinde ortaya çıkan bir belgeye göre Galaxy Note 8’in ön sipariş tarihi belli oldu. Sızdırılan belgeye göre Güney Koreli teknoloji devinin yeni Note 8 cihazı 25 Ağustos'dan itibaren bölgede ön siparişe açılacak. Ayrıca ön siparişte bulunan kullanıcılar 12 aylık bir ücretsiz ekran değişimi imkanı da sunulacak.

23 Ağustos'ta New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtılacak olan yeni Galaxy Note 8, tanıtımından 2 gün sonra ön siparişe açılacağı ifade ediliyor. Oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile kullanıcılarına sunulması beklenen cihazın yanında Samsung, yine amiral gemisi modellerinde yaptığı gibi ön sipariş verenlere çeşitli hediyeler vermesi bekleniyor.

Note 8’in gelmesi muhtemel özellikleri şöyle:

Note 8'in ön sipariş tarihi ortaya çıktı