NTV ve HABERTÜRK can çekişiyor, CNNTÜRK ise ölmüş!

Medyaradar'ın usta yazarı Keskin Kalem, haber kanallarının Eylül ayı performanslarını inceledi...

NTV ve HABERTÜRK can çekişiyor, CNNTÜRK ise ölmüş!

ÇOCUK VE YUMURCAK HABERLERE NAL TOPLATIYOR...
 
Bir Hezimet
Kim ne derse desin Eylül ayının gerçek galibi, çocuk kanalları... Geçen yazımda TRT Çocuk Kanalı'nın Kanal 7, TV8 ve Kanaltürk gibi "eğlence"(!) kanallarına nasıl fark attığını yazmıştım.
 
Tematik kanallar sıralamasında da durum pek farklı değil. TRT Çocuk ve Yumurcak TV, Haber ve Spor Kanallarını üçe, dörde, beşe katlamışlar. Örneğin TRT Çocuk, tüm izleyicilerde ve tüm günde 3.76'lık izlenme payı kaparken, haber ve spor kanalları birincisi NTV ancak 1.41 izlenme payı üretebilmiş. Ha bu arada Yumurcak TV'nin de 1.83'lük izlenme payı ile bütün haber ve spor kanallarını geride bıraktığını belirtmeliyim. Yani Haber ve Spor Kanalları, ağır bir hezimete uğramışlar!
 
NTV ve HABERTÜRK CAN ÇEKİŞİYOR CNN TÜRK İSE ÖLMÜŞ AĞLAYANI YOK!
 
Gelelim Haber ve Spor Kanallarının performanslarına:
Bu kategorinin lideri, 1.41 izlenme payı ile NTV Spor. İkinci sırada 1.28 izlenme payı ie TRT Spor var.  1.22 izlenme payı ile TRT Haber ise üçüncü sırada yer alıyor... Dördüncü sıradaki NTV, beşinci sıradaki Habertürk ve Samanyolu Haber Kanallarını ise o anda televizyon karşısında olan yüz kişiden biri bile izlemiyor. Ne acı değil mi? CNN Türk'ün durumu ise çok daha vahim. CNN Türk'ün izlenme payı, binde 54!
 
YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN