Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı

Türk Pop Müziği'nin "en iyi yorumcularından" Nükhet Duru ve Soner Olgun "Dost Muhabbeti" ismini verdikleri sahne birlikteliklerinin konserlerine son hızla devam ediyorlar.

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı

Nükhet Duru ve Soner Olgun, hafta sonu Kıbrıs'ta birlikte sahneye çıktılar.

Dostlukları yıllara dayanan 2 büyük yorumcu, Merit Park Otel'deki konserlerinde tam 4 saat sahnede kalarak, Pop'dan Arabesk'e, türkülerden klasikleşmiş şarkılarına kadar dev bir repertuarla müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattılar. "Dost Muhabbeti"ni izlemeye sadece Merit Park'da konaklayan otel müşterileri değil, dışardan rezervasyonla da izleyici geldi.

Müzik kariyerlerinde daha önce de birlikte çalışmış olan Nükhet Duru ve Soner Olgun'un "Dost Muhabbeti" konserlerinde şarkıları kadar anılar, espriler ve gönülden sohbetleri de damga vuruyor.

Soner Olgun, "Böylesi dev bir starla, üstelik de kaprissiz bir dev starla birlikte sahneye ikili olarak çıkmak, benim için büyük mutluluk" diyerek duygularını ifade etti.

Nükhet Duru, Gülşah Saraçoğlu imzalı sahne kıyafetiyle büyük beğeni topladı.

"Dost Muhabbeti"nin ilk halk konseri 17 Ağustos'ta İzmir Karşıyaka Açıkhava Sahnesi'nde olacak. İkili 18 Ağustos'ta da Çeşme Hayal Kahvesi'ndeler.

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı - Resim : 2

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı - Resim : 3

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı - Resim : 4

Nükhet Duru ve Soner Olgun'un 'Dost Muhabbeti' Kıbrıs'taydı - Resim : 5