Nur Ertürk, sahnede Nuray Hafiftaş için dua istedi

Türk halk müziği sanatçısı Nur Ertürk, uzun süredir ara verdiği müziğe yenilenerek dönüş yaptı. Kanser tedavisi gören yakın arkadaşı Nuray Hafiftaş'ın fotoğrafının olduğu tişörtü giyerek sahneye çıkan Ertürk, sahnede sevenlerinden yakın sanatçı dostunun sağlığına kavuşması için dua istedi.

Nur Ertürk, sahnede Nuray Hafiftaş için dua istedi
Sözcü'de yer alan habere göre uzun süredir müziğe ara veren Türk halk müziğinin güçlü sesi Nur Ertürk, İBB Ebu Bekir Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Müziğe yenilenerek dönüş yapan Ertürk'ün konserine soğuk havaya aldırmayan sevenleri büyük ilgi gösterdi. Sanatçı, samimi sohbeti ve sempatik halleriyle ilgi odağı oldu.

‘Eledim Eledim', ‘Kara Gözlüm Ölesim Var', ‘Mihriban' gibi birbirinden güzel şarkılarla sevenlerine müzik ziyafeti sunan Ertürk, kıyafeti ile de göz doldurdu. Konserinde oyun havalarına da yer veren Nur Ertürk'ün söylediği şarkılara vatandaşlar, oyunlar ve alkışlarla eşlik etti.

DUA İSTEDİ

Kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle tedavi gören Nuray Hafiftaş'ı sahnede unutmayan Nur Ertük, konserin finaline doğru ünlü sanatçının resminin bulunduğu tişörtü giydi. Nuray Hafiftaş’ın sağlığına kavuşması için sevenlerinden dua isteyen Ertürk, Hafiftaş'a olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

ŞİMDİKİ STARLAR GİBİ AHLAKSIZCA REKABETLER HİÇ YAŞAMADIK

Nuray Hafiftaş için ‘Bu Gala Taşlı Gala’ isimli Azeri türküyü seslendiren Ertürk, şöyle konuştu:

“Canım arkadaşımın ziyaretine gittiğimde ilk konserimde sevenlerinin sevgisi ve duasıyla selamlama sözü vermiştim. Bu sözümü tuttum. İnşallah Nuray kardeşim sağlığına kavuşup yine o nefis sesiyle, sazıyla müziğini uzun yıllar icra edecek. Onunla konser vermeyi çok arzu ediyorum. Ben 90'lı yıllarda sevgili Nuray'dan sonra Halk müziğinde başarıya kavuşmuş biri olarak onunla tatlı rekabetler de yaşadım. Ama bizim aramızdaki rekabet asla şimdiki dönem starların bel altı ve ahlaksızca sergiledikleri gibi bir duruma hiç varmadı.Biz rakip olduk belki ama bunun yanında hep dosttuk ve dost kalacağız. Allah'ım acil şifa nasip etsin Nuray'ıma.”