Nur Fettahoğlu silmek zorunda kaldı!

'Kardeş Çocukları'nın yıldızı Nur Fettahoğlu, çıplak küvet pozuna gelen tepkilere dayanamayınca çareyi fotoğrafı silmekte buldu.

Nur Fettahoğlu silmek zorunda kaldı!
MedyaRadar'ın haberine göre kariyerine televizyon spikerliği yaparak başlayan, çeşitli projelerde yer aldıktan sonra başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya ve Selçuk yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisiyle adını duyuran Nur Fettahoğlu'nun Kardeş Çocukları dizisinin setinden paylaştığı bir fotoğraf olay oldu. Küvette çıplak bir fotoğrafını paylaşan Fettahoğlu, gelen tepkilerin ardından fotoğrafı silmek zorunda kaldı.

Nur Fettahoğlu silmek zorunda kaldı!

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren beğenileri toplayan Kardeş Çocukları dizisinin bir sahnesinde küvete giren Fettahoğlu, çekim arasında selfie yaparak sosyal medya hesabından paylaştı. Üzerinde kıyafet olmadığı görülen Fettahoğlu'nun fotoğrafının altına, ağza alınmayacak yorumlar yapıldı.

Fotoğrafı kaldırdı

"Fotoğraf sahneden, panik yok" notuyla bu pozunu takipçileriyle paylaşan Fettahoğlu, gelen yorumlara dayanamayarak fotoğrafı sildi. Ardından sahneden bir fotoğraf payalaşan 38 yaşındaki isim, kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Değer yargıları ne kadar da sığlaştı"

"Değer yargıları ne kadar da sığlaştı değil mi?" notuyla bir tepki gönderisi paylaşan Fettahoğlu'nun bu fotoğrafının altına da eleştirel yorumlar geldi. Her ne kadar tepki çekse de, güzel oyuncunun fan sayfaları ve hayranları tarafından bu poz, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Nur Fettahoğlu silmek zorunda kaldı! - Resim : 2