Nur Yerlitaş'ın büyük kabalığı tepki çekmeye devam ediyor!

Şehitlerimize dil uzatan televizyon ünlüsü Nur Yerlitaş; Hadise'nin en hassas olduğu 'Anne' konusunda bir canlı yayında sahte kahramanlık yapmaya çalışırken kabul edilemez bir kabalığa imzasını attı.

Nur Yerlitaş'ın büyük kabalığı tepki çekmeye devam ediyor!

Nur Yerlitaş'ın ses sanatçısı Hadise'nin en hassas olduğu 'Anne' konusunda zor zamanlar yaşadığı şu günlerde bir canlı yayına bağlanıp basına yansıyan 'intihar' iddiasını doğrulayarak olayı en ince ayrıntısına kadar anlatması bir de üstüne Hadise'den teşekkür beklemesi toplumun her kesimince ayıplandı.

Daha önce şehitlerimize dil uzatarak kabul edilemez bir skandala imzasını atan Nur Yerlitaş yine kabul edilemez büyük bir kabalıkla gündeme geldi.

NUR YERLİTAŞ'TAN ŞEHİTLERİMİZE BÜYÜK SAYGISIZLIK! (VİDEO)

TV 8’e bağlanan Haluk Şentürk intihar konusunu aktardığı Nur Yerlitaş’la ilgili “Hastane olayını Nur Yerlitaş’a söylediğim için köpekler gibi pişmanım” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı ise canlı yayına bağlanarak, “Nur Yerlitaş’ın Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’le sıkıntısı var. 3 hafta bunu kafaya takıp şimdi bunu açıklamanın bir anlamı yok” dedi.

Televizyon ünlüsü Yerlitaş'ın çirkin tavrı bugün teve 2'de yayınlanan "2. Sayfa" programında magazinin söz sahibi isimleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt tarafından da ele alındı.

İki usta gazeteciye yaptıkları yorumların ardından sosyal medyadan tebrik ve takdir mesajları yağdı...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..