Nuray Mert: ’’Siz çok alışıksınız Nazlı Hanım’’

NTV'de Ruşen Çakır'ın moderatörlüğünde Nuray Mert, Nazlı Ilıcak ve Okay Gönensin'in katıldığı "Basın Odası"na, Mert ile Ilıcak'ın tartışması damgasını vurdu..

Nuray Mert: ’’Siz çok alışıksınız Nazlı Hanım’’

Başbakan medyayı sevmiyor

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın medyaya çıkışını konuşan konuklar bir anda Nuray Mert ile Nazlı Ilıcak’ın sert diyalogları arasında kaldılar. Nazlı Ilıcak’ın sözlerine tepki gösteren Mert’te Ilıcak ’’Başbakan medyayı sevmiyor’’ sözleri ile karşılık verince Nuray Mert çılgına döndü.

Siz çok alışıksınız Nazlı Hanım

Mert adeta ateş püskürdüğü sırada ’’Siz bir doğrudan bir yanlış çıkarıyorsunuz’’ sözleri ile karşı karşıya kalınca Mert açtı ağzını yumdu gözünü. ’’Bir kere benim nereden ne çıkaracağıma nasıl karar veriyorsunuz. Siz bir yanlıştan başka bir yanlış çıkarıyorsunuz. Size kim o hakkı veriyor benim sivil bir otoriter dediğim şeye çok  güzel bir ortamdır demeye. Size göre çok hoş olabilir. Siz yetmişli yıllarda da böyle şeylere alışıksınız. Beni konuşturmayın. Tabi yani orduya  çok  alışık olduğunuz için, dış mihraklara da alışıksınız, bu tür şeylere de alışıksınız işte Sovyet uzantısına filan. Ben o ortamda büyümedim Nazlı Hanım siz o anlayışa yakın olduğunuz için bu sizin çok alışık olduğunuz bir şey’’ sözleri ile Ilıcak’a çok sert bir tepki gösterdi. Bunun ardından stüdyoda gergin dakikalar yaşandı. İkili arasında ki tartışma büyüdü. Araya diğer konuklarında dahil olması ile tartışma baya hareketlendi.