Nurgül Yeşilçay adliyede ifade verdi

Yakışıklı aktör Erkan Petekkaya’nın, verdiği röportajda kendisine hakaret ettiğini öne sürerek hakkında suç duyurusunda bulunduğu oyuncu Nurgül Yeşilçay, adliyeye gelerek ifade verdi.

Nurgül Yeşilçay adliyede ifade verdi
Milliyet'te yer alan habere göre oyuncu Nurgül Yeşilçay, avukatıyla Bakırköy Adliyesine gelerek,  Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar'ın odasına geçti.

Burada Yeşilçay'ın, soruşturma kapsamında 1 saat ifadesine başvuruldu.

Nurgül Yeşilçay ifadesinde, müşteki Erkan Petekkaya ile Star TV'de  başlayan dizide rol arkadaşı olduklarını, dizinin o zamanki yönetmeninin, Petekkaya'nın sete alkollü gelmesi ve küfür etmesi nedeniyle diziyi bıraktığını belirterek, ''Bunun üzerine Erkan Petekkaya, yapımcının arkadaşı olması sebebiyle  kendi arkadaşını yönetmen olarak diziye getirdi. Dizinin bir bölümünün çekimleri  sırasında öpüşme sahnemiz vardı. 'Bana sen böyle öpüşme sahnelerini seversin, sen bu rollere alışıksın' gibi cümleler kurdu." dedi.

Aralarındaki beyanlardan sonra Petekkaya'ya rest çektiğini anlatan Yeşilçay, "Dosyada bulunan telefon mesajlarını Petekkaya'nın sette yaptığı davranışlar nedeniyle attım. 'Erkekliğini kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın' lafını bana söylediği beyanlar dolayısıyla söyledim. Söylediğim sözler diziden  ayrıldıktan sonraki konuyla ilgili beyanlarımdır. Diziden ayrıldıktan sonraki beyanlarımdır. Aslında hakarete uğrayan benim. Hakaret kastım yoktur."  ifadelerini kullandı.