Nursel Ergin sunucu oldu

2 Ocak’tan itibaren hafta içi her sabah ekrana gelecek 'Mutfağım' programını, “Var mısın Yok musun?” yarışmasıyla adını duyuran Nursel Ergin sunacak.

Nursel Ergin sunucu oldu

Kanal D’de 2 Ocak Pazartesi “Mutfağım” adlı yeni bir yemek programı başlıyor. Sunuculuğunu “Var mısın Yok musun” yarışmasıyla adını duyuran, ardından oyunculuk yapmaya başlayan Nursel Ergin’in üstlendiği program, hafta içi her gün sabah kuşağında ekrana gelecek. Ergin, her gün farklı bir şehre gidecek ve o yörenin yemeklerini orada yaşayan kadınlarla, onların mutfağında yapacak.

ÖNCE ALIŞVERİŞ  

Nursel Ergin, konuk olacağı eve gitmeden önce, hazırlayacakları yemekler için ev sahipleriyle birlikte alışveriş yapacak. Onlar alışveriş yaparken, gidilen şehrin özellikleri ve öne çıkan yemekleri tanıtılacak.

EV DE TANITILACAK      

Ergin, sohbet sırasında ev sahibini izleyicilere tanıtacak ve ne yemekler yapacaklarını öğrenecek. Ardından birlikte eve geçilecek. Ergin burada konuk olduğu evi izleyicilere tanıtacak. Bahçesini, havuzunu, kilerini, kısaca görebilecek her yeri görüntüleyecek. Varsa sandıklarını açacak, çeyizlerine, evin içindeki örtülere, aksesuvarlara bakacak.
     
KEYİFLİ SOHBETLER

Ev gezildikten sonra mutfağa geçilecek ve yemekler yapılmaya başlanacak. Yemekleri ev sahibi yaparken, Ergin de ona yardım edecek. Bu sırada yemeklerle ilgili püf noktaları da izleyicilerle paylaşılacak. Ergin, ev sahipleriyle eşiyle nasıl tanıştıkları, kayınvalide-gelin ilişkileri, çocukları, meslekleri gibi konularda da sohbet edecek.

VE YEMEKLER MASADA

Yemeklerin hepsi yapıldıktan sonra, Nursel Ergin ve ev sahibi birlikte masayı hazırlayacak, yaptıkları tüm yemekleri sergileyecekler. Ev sahibi ayrıca daha önceden yaptığı ya da yakınlarının getirdiği yemekleri de izleyicilere tanıtacak.