O eski heyecan, yeniden canlanacak!...

Bir dönem eğlence hayatına damga vuran gazinolar, KüçükÇiftlik Park'la dönüyor. İlk gazino gecesinde sahneye; Bülent Ersoy ile Oya Aydoğan çıkacak...

O eski heyecan, yeniden canlanacak!...

Zeki Müren, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Hamiyet Yüceses ve daha niceleri; KüçükÇiftlik Gazinosu'nda sahneye çıkmış, assolistliklerini burada taçlandırmıştı. Mekanın sahibi rahmetli Osman Kavran; Fahrettin Aslan'ın en büyük rakibi olarak yıllarca müzik dünyasını salladı.

1950'lilerden 90'lı yılların başına kadar İstanbul'u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları'nın sahibi Kavran Ailesi; Bülent Ersoy ve Kibariye'nin en parlak dönemlerinde çıktıkları mekanların sahibiydi. Hatta Mahsun Kırmızıgül ve Seda Sayan; aşk yaşadıklarında Kavran Ailesi'ne ait Göl Gazinosu'nda sahneye çıkıyorlardı. Ve şimdi KüçükÇiftlik Park ekibi, Osman Kavran'ın torunu Naz Kavran'ın liderliğinde aynı yerde 'Gazino Geceleri'ni geri getiriyor; nostalji yaşatıyor!

ÜNLÜ İSİMLER SAHNEYE ÇIKACAK

Naz Kavran ve ekibi; 'Gazino Geceleri'ni tekrar yaşatmak için hazır! İstanbul'un şaşaalı gazino eğlenceleri, KüçükÇiftlik Park'ın 9D projesi kapsamında düzenlediği KüçükÇiftlik Gazinosu'nda yeniden hayat bulacak. 12 Eylül 2013 Perşembe akşamı, Bülent Ersoy ve Oya Aydoğan ile açılışı yapacak olan Gazino Geceleri'nde; 19 Eylül Perşembe akşamı Seren Serengil ve Fedon, 3 Ekim Perşembe akşamı Selami Şahin ve Yeliz, 9 Ekim Çarşamba akşamı ise Hülya Avşar ve Fettah Can sahneye çıkacak. Meraklılarının yıllardır bekledikleri gerçek kır gazinosu; zengin mönüsü, sanat müziği ve eğlencesi ile bu sefer KüçükÇiftlik Park'ın yemyeşil bahçesinde olacak. Siz de Türk eğlence kültürünün en önemli parçalarından biri olan gazino kültürünü yaşamak isterseniz, ufak bir hatırlatma yapmak isterim; biletinizi aldıktan sonra masa seçimi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

FIRAT KARADENİZ / SABAH İNTERNET SİTESİ