Oğlunu kurtarmak isterken falezlerden düştü!..

Antalya’da çocuğunu kurtarmak isteyen bir baba, 20 metrelik falezlerden düştü. Almanya’dan gelen gurbetçi babayı itfaiye 40 dakikalık bir çalışmayla kurtardı.

Oğlunu kurtarmak isterken falezlerden düştü!..

Edinen bilgiye göre olay Yeşilbahçe Mahallesi eski Lara Caddesi Yalın Parkı’nda meydana geldi.
Almanya’dan Antalya’ya tatile gelen Mine- Erkan Kurum çifti ve 3.5 çocuğu akşam saatlerinde eski Lara Caddesi üzerindeki Yalın Parkı’na gezmeye çıktı. Çiftin 3 yaşındaki çocukları Ahmet Kurum, park içindeki oyuncaklarda oynamaya başladı. Küçük çocuk daha sonra falezlere yaklaştı ve koruma çitinin arka tarafına geçti. Çocuğunun falezler kıyısında olduğunu gören anne Mine hemen eşine seslendi. Paniğe kapılan baba Erkan Kurum, hızla falezlere doğru koştu. Çocuğunu kenara itmeyi başaran Erkan Kurum’un kendisi yaklaşık 20 metre falezlerden düştü. Falezlerden birinin düştüğünü gören vatandaşlar, hemen sağlık ve itfaiye ekiplerini aradı. Kargılık alanın üzerine düşen Erkan Kurum yaralandı. Eşinin düştüğünü gören Mine Kurum ise gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen itfaiye hazırlıklarını yaptıktan sonra Ahmet Kurum’un olduğu yere iple indi.

İlk müdahalesi düştüğü yerde yapılan Erkan Kurum, itfaiyenin kaşık sedyesi ile yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yukarı çekildi. Mine Kurum, eşinin kurtarıldığını görünce hemen yanına koştu. Eşini sedyede gören Mine Kurum kısa süreli baygınlık geçirdi. Sedyede boyunlukla duran Erkan Kurum, “Çocuğumu kurtarmak isterken için aşağı düştüm” dedi. Olaydan habersiz olan Ahmet Kurum ise parkta oynamaya devam etti.

Olayı gören Mehmet Cengiz isimli vatandaş, çocuğun korkulukların arka tarafında olduğunu belirterek, “3.5 yaşlarındaki çocuk korkulukların arkasına geçti. Annesi de oradan bağırmaya başladı. Baba koştu ve aşağı düştü” diye konuştu.