Öğretmenden kız öğrencilere ‘Hanginiz bakire değil?’ sorusu!

Bursa’daki bir lisede müdür yardımcısı olan A.K.’nın odasına çağırdığı kız öğrencilere “Söyleyin bakalım sizin arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu iddia edildi. Birçok kız öğrencisi ile cinsel içerikli yazışmalar yaptığı da belirtilen A.K. açığa alındı.

Öğretmenden kız öğrencilere ‘Hanginiz bakire değil?’ sorusu!
Vatan'da yer alan habere göre Bursa’da bir lisede Müdür Yardımcısı olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası A.K., yaklaşık iki yıl önce kız öğrencilerle ilişki yaşadığı iddiaları nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından buradaki görevinden alınıp, başka bir liseye tayin edildi. Lisede ‘Öğrencilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı’ olarak görev yapan A.K.’nın bazı günler kız öğrencileri odasına çağırıp, “Söyleyin bakalım sizin arkadaşlarınızdan kimler bakire değil?’ diye sorduğu iddia edildi. Ayrıca, A.K.’nın birçok kız öğrencisi ile WhatsApp üzerinden cinsel içerikli yazışmalar yaptığı ileri sürüldü. Soruşturma kapsamında Müdür Yardımcısı A.K. açığa alınırken, görevlendirilen müfettişlerin, A.K.’nın kız öğrenciler ile yaptığı yazışmaları, konuşmaları ve okul müdürünün yaşananlara karşı tavrını araştırdığı öğrenildi.

Veliler ayaklandı

Öğrencilerin velileri olaya büyük tepki gösterdi. İki yıl önce de aynı okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Okul Baş Müdür Yardımcısı M.E.D.’nin kız öğrencisi ile gönül ilişkisi kurup, eşini ve çocuklarını bırakarak öğrencisi ile kaçtığını öne sürülen veliler, “Yaşanan bu olaylar bizleri ve çocuklarımızı çok üzüyor” ifadelerini kullandı.