Öğretmenden lezbiyen taciz!

ABD'de öğretmenlik yapan 27 yaşındaki Allison Chilton'ın, 12 yaşındaki kız öğrencisi ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Baba, kızının cep telefonunda gördüğü mesajları polise bildirince öğretmen tutuklandı.

Öğretmenden lezbiyen taciz!
Haberler.Com'da yer alan habere göre ABD'nin Güney Carolina eyaletinde 27 yaşındaki kadın öğretmen Allison Chilton, 12 yaşındaki kız öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıkınca tutuklandı. Öğretmen ve öğrecinin ilişkisi, babanın kızının telefonunda öğretmeni ile cinsel içerikli mesajlarını görünce ortaya çıktı.

BABA MESAJLARI GÖRÜNCE DELİYE DÖNDÜ

Öfkeli baba, kızının telefonundaki mesajları görünce olayı yetkilere bildirdi.

TUTUKLANDI

Öğretmen, önce çalıştığı Oakbrook Orta Okulundaki görevinden geçici olarak uzaklaştırıldı, daha sonra ise kovuldu. Cuma günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan kadın için 30 bin dolar kefalet bedeli tayin edildi.

Allison Chilton Ladson'daki Oakbrook Orta Okulunda özel eğitim öğretmeni ve basketbol antrenörü olarak görev yapıyordu.

ÖĞRETMENİN EVİNDE İLİŞKİYE GİRDİLER

Öğrencisi ile beş aydır süren bir ilişki olduğu ortaya çıkan öğretmenin, öğrencisini evine götürüp ilişkiye girdiği, kimi zaman ise sınıfta kimse yokken öğrencisi ile öpüştüğü ortaya çıktı. Boş sınıfları kullanarak öğrencisini tacizini okulda da sürdüren ve 2013 yılından beri öğretmenlik yapan kadının hapis cezası alması beklenirken, bunun yanı sıra öğretmenlik diplomasının da büyük ihtimalle iptal edileceği açıklandı.

Öğretmenden lezbiyen taciz!