Oğuzhan Koç eski görüntüsüyle şaşırttı!

Yaşadığımız zamanların en güzel özelliklerinden birisi, negatif durumlara karşı geliştirilen çözümler. Dökülen saçlarına tahammül edemeyen ünlü erkekler de saç ektiriyor. Bazısı ise protez saç ve peruk tercih ediyor.

Oğuzhan Koç eski görüntüsüyle şaşırttı!
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre magazin dünyasının ünlü kadınları yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündemden düşmezken, beyler de onlardan geri kalmıyor. Özellikle saç dökülmesinden rahatsız olan yıldızlar, koşa koşa hemen saç ektiriyor. Bazısı ise bu operasyonu göze almak istemiyor ve peruk kullanıyor. Genç yaşta kel kalmak istemeyen şöhretli beyler, saç ekimi ve peruğun yanı sıra protez saçı da tercih edebiliyor. 'Benim başım kel mi?' diyerek arka arkaya operasyon geçiren sanat dünyasının önemli isimlerine bir göz atalım...

SAÇ EKTİREN ÜNLÜLER

Popçu Yalın, oyuncu Tamer Karadağlı, şarkıcı Gökhan Özen, oyuncu Rıza Kocaoğlu, şarkıcı Mustafa Ceceli, popçu Mustafa Sandal, Coşkun Sabah, usta oyuncu Cihan Ünal ve Fikret Kuşkan.

PERUK VEYA PROTEZ SAÇ TERCİH EDENLER

Sahnelerin saç dökülmesine çare bulan ünlü isimleri Erol Evgin, Fatih Ürek, Berksan, Murat Boz. Oyunculardan Kartal Tibet, Oğuzhan Koç, Tolga Karel, Reha Yeprem, Nuri Alço.