Oğuzhan Özyakup ve Demet Özdemir'in Madrid krizi!

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, aşkı Demet Özdemir’i ‘Real Madrid’e transfer oluyorum’ diye kandırdı. Güzel oyuncu, bu şakaya dakikalarca kahkahalar atınca futbolcu mekanı terk etti.

Oğuzhan Özyakup ve Demet Özdemir'in Madrid krizi!
Takvim'in haberine göre güzel oyuncu Demet Özdemir, başrolünde oynadığı 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun?' filmiyle keyifli günler yaşasa da Beşiktaşlı aşkı Oğuzhan Özyakup için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil…Geçtiğimiz akşam Özdemir ve arkadaşlarına şaka yapmak isteyen Özyakup'un hevesi kursağında kaldı.

Bir mekanda sevgilisi ve oyuncu arkadaşlarıyla eğlenen 25 yaşındaki futbolcu, yanındakilere Real Madrid'den teklif geldiğini ve Madrid'e taşınacağını söyledi. Ancak Özyakup'un planı tutmadı ve Demet Özdemir'le arkadaşları Beşiktaşlı yıldıza gülmeye başladı. Kahkahalar dakikalarca kesilmeyince sinirlenen ünlü futbolcunun apar topar mekanı terk ettiği öne sürüldü.

Aralık'ta Süper Lig'in ara vermesiyle Özdemir'i İsviçre'ye götürmeyi planlayan Özyakup'un bu olaydan sonra tatili iptal edip etmeyeceği merak konusu oldu.
Konular Spor Haberleri