Oğuzhan Özyakup'un kalbini çalan güzel

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, futbol yerine aşkta depara kalktı. Gönlünü geçen yaz İbiza’da tanıştığı Hollandalı DJ Manon Jazmin’e kaptıran futbolcu, her fırsatta soluğu aşkının yanında alıyor.

Oğuzhan Özyakup'un kalbini çalan güzel
Takvim Gazetesi'nin haberine göre son dönemde performansıyla eleştirilen Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, aşk hayatında ise gaza bastı. 2017'de Demet Özdemir'le bir yıl aşk yaşayan futbolcu, daha sonra özel hayatında sessiz kalmıştı. Özyakup'un geçen yaz ise gönlünü Hollandalı DJ Manon Jazmin'e kaptırdığı anlaşıldı. 28 yaşındaki seksi DJ ile İbiza'da tanışan futbolcunun aşk hayatına ise meslektaşının el attığı ortaya çıktı.

İddiaya göre ikiliyi, Excelsior Rotterdam'lı futbolcu Ali Messaoud tanıştırdı. Kendisi de Hollanda doğumlu olan Oğuzhan Özyakup, güzelliğinden etkilendiği DJ Manon'la kısa sürede samimiyeti ilerletti.

Fırsat buldukça soluğu aşkının yanında Hollanda'da alan Özyakup'un son haftalarda yedek kulubesinin gedikli olması ise "Oğuzhan, yeşil sahalar yerine aşk hayatında fırtınalar estiriyor" dedirtti.
Konular Spor Haberleri