Okan Buruk: "İlk finalimiz Göztepe"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek finale çıkan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu galibiyeti unutup tüm konsantrasyonunu lige verirken teknik direktör Okan Burak bu hafta Göztepe ile oynayacakları maç öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "İlk finalimiz Göztepe"
Yeni Asır'ın haberine göre finale çıkmanın önemli olduğunu ama kendileri için ligde yarın oynanacak Göztepe maçının da final niteliğinde olduğunu belirten Okan Buruk, şöyle konuştu:

"Göztepe maçı bizim için gerçekten çok önemli ve çok değerli. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile her şeyimizi ortaya koyarak maçta en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah kazanırsak bizim için çok önemli olacak, ileriye daha umutla ve rahat bakacağız. Tabi kazansak lig bitmiyor ama bizim için çok önemli bir maç."

AKİGO'NUN GOL UMUDU SELEZNYOV


Teleset Mobilya Akhisarspor'un golcüsü Seleznyov, Göztepe maçında yeşil siyahlıların en önemli gol kozu olacak. G.Saray ile oynanan kupa maçında sergilediği başarılı performansla takımını finale taşıyan yıldız oyuncu şu ana dek ligde 6 gol attı. Ukraynalı golcü bu gollerin 5'ini Ege ekibinde birini ise Kardemir Karabük'te kaydetti.

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Süper Lig'de iki Ege ekibinin kapışmasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Akhisar'da Göztepe maçının biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenirken yarın tam bir futbol şöleninin yaşanması bekleniyor. Bu arada Akhisarspor, Göztepe maçıyla lig tarihindeki 200. müsabakasını oynayacak. Ligde daha önce oynadığı 199 karşılaşmada 66 galibiyet, 54 beraberlik ve 79 yenilgi alan yeşil-siyahlı ekip, bu müsabakalarda 247 gol atıp, kalesinde 281 gol gördü.
Konular Spor Haberleri