Okan Buruk'tan transfer müjdesi!

Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, müjdeyi verdi.

Okan Buruk'tan transfer müjdesi!
Yeni Asır'dan Kenan Molla'nın haberine göre Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ara transferde iki oyuncu daha almayı planladıklarını söyledi. Yevhen Seleznyov ve Bilal Kısa transferlerinin önemli takviyeler olduğunu belirten teknik patron Buruk, "Alperen'i Denizli'ye kiralık verdik. Marvin Emnes ve Larsson'dan kulüp bulmalarını istedik. Takviye olarak düşündüğümüz bölgeler var. İki oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Özellikle sağ bek, stoper oynayabilecek bir oyuncu ve daha sonra ön tarafa bir alternatif bulabilirsek bakacağız" dedi.

TAKIMA KATKI VERECEKLER

Yeni transferler hakkında konuşan Buruk, şöyle konuştu: "Hem Bilal hem de Seleznyov gerçekten önemli oyuncular. Baktığımızda Bilal kariyerinin en üst noktasına burada çıktı. Sonraki süreçte hem Galatasaray hem de Milli Takım performansı iyiydi. Seleznyov da kariyerli bir oyuncu. Son senesi istediği gibi geçmese de geçen yılın önemli isimlerinden biriydi. Bizimle tekrar çıkışa geçeceklerdir. İkisinin de takıma önemli katkılar vereceğine inancımız tam."

KAMP VERİMLİ GEÇTİ


Antalya'da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden teknik direktör Okan Buruk, "Çift antrenmanla hazırlandık. Çok sert olmasa da güzel bir antrenman temposu oldu. Hem fiziksel hem mental anlamda takımın gelişimi bizim için çok olumlu oldu. İstek, arzu, performans gayet iyiydi" dedi.

AKİGO KUPA SINAVINDA

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Boluspor'a 2-1 yenilen Teleset Mobilya Akhisarspor, bugün evinde rakibiyle rövanş mücadelesine çıkacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Akhisarspor, rakibini elemesi halinde adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşmanın biletleri VIP 20, kapalı tribün 15, Tarzan tribünü 11, misafir kale arkası tribün ise 10 TL'den satılacak. Yeşil-siyahlılar, bu karşılaşmayla 5.5 sezondur iç saha maçlarını oynadığı 19 Mayıs Stadı'ndaki son sınavına çıkacak. Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, cezası nedeniyle takımının başında yer almayacak. Mücadele A2 kanalından yayınlanacak.
Konular Spor Haberleri