Olaylı parti İlker Kaleli'yi zor durumda bıraktı

İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy’de bir doğum günü partisine katıldı. Mekan kapısında Kaleli’yi bekleyen basın mensupları, güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılmaya çalıştı

Olaylı parti İlker Kaleli'yi zor durumda bıraktı
Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre Poyraz Karayel dizisinden sonra ekranlara ara veren oyuncu İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy’de bir doğum günü partisinde görüntülendi. Mekan çıkışında Kaleli’yi bekleyen basın mensupları, mekanın güvenlik görevlileri tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Ünlü oyuncunun, arabasının mekan çıkışına yaklaştırıldığı sırada, güvenlik görevlileri gazetecilere saldırdı ve kavga çıktı. Olayların büyüdüğü sırada, Kaleli mekandan çıktı ve neye uğradığını şaşırdı.

Kaleli, “Arkadaşlar ben ne olduğunu bilmiyorum, olayı bana bir anlatın sonra da röportajımızı yaparız” diyerek gazetecilere destek oldu. Kaleli, “Bir internet dizisi projemiz var. Senaryo toplantıları yapıyoruz. Dizinin yayın tarihini bilmiyorum ona yayıncı kuruluş karar veriyor. Biz hazırız” sözleriyle yeni projelerinden bahsetti.

Oyuncu dün ise mekan çalışanlarına asla gazetecileri uzaklaştırma talebinde bulunmadığını ve korumasının da olmadığını açıkladı.