Ölmek isteyen adam son anda kurtarıldı!

Antalya'da birlikte yaşadığı kadının kendisini polise ihbar etmesine sinirlenen H.Y, kendisini priz uzatma kablosuyla evinin tavanına astı.

Ölmek isteyen adam son anda kurtarıldı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre ölmek üzere olan H.Y'yi, polis, kabloyu keserek son anda kurtardı. Eşinden 10 yıl önce ayrılan Ş.Y, 2 çocuğuyla birlikte eski eşinin kuzeni olan H.Y ile birlikte yaşamaya başladı. H.Y, bir süredir evden ayrılmak isteyen Ş.Y'yi tehdit etmeye başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Tehditlerden bunalan kadın, polise başvuracağını söyledi. Bunun üzerine H.Y, 'Gidersen kendimi asarım' diyerek Ş.Y'yi bu sefer intihar etmekle tehdit etti. İntihar tehdidine de aldırmayan Ş.Y, oğluyla birlikte polise başvurarak H.Y'yi şikayet etti. Bunun üzerine polis, ifadesini almak üzere H.Y'nin oturduğu eve geldi. Kapıyı aralayan 2 polis memuru, H.Y'nin kendini priz uzatma kablosuyla tavana astığını gördü. H.Y'nin çırpındığını gören polislerden birisi hemen omuzlayarak yukarı kaldırırken, diğer polis de mutfaktan bulduğu bir bıçakla uzatma kablosunu kesti. Hastaneye kaldırılan H.Y'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.