Ölüme 20 gün direnebildi!

İzmir Menderes'te, 19 Ocak günü iki otomobilin çarpıştığı ve polis memuru Nuri Aktaş'ın yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda bulunan ünlü bir restoranın eski müdürü Yılmaz Aykut da yaşam savaşını kaybetti.

Ölüme 20 gün direnebildi!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre 20 güne yakın süre yoğun bakımda kalan bir çocuk babası Aykut, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Bornova'da Antepli Ramazan Usta isimli bir resteronda uzun yıllar müdürlük yapan Yılmaz Aykut'un ölümü sevenlerini ve ailesi büyük üzüntüye boğdu. Kaza sırasında Yılmaz Aykut'un arkadaşıyla birlikte balık avlamaktan geldiği öğrenildi.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza 19 Ocak günü saat 22.30 sıralarında Ahmetbeyli-Ataköy mevkiinde meydana geldi. Adnan Menderes Havalimanı'na ailesini bıraktıktan sonra dönüşe geçen polis memuru Nuri Aktaş yönetimindeki 09 BU 350 plakalı otomobil, karşı yönden gelen henüz sürücüsü öğrenilemeyen 35 GB 1046 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Kuşadası Asayiş resmi ekiplerde görevli polis memuru Aktaş ile diğer otomobildeki 43 yaşındaki Yılmaz Aykut ile 40 yaşındaki Ali Aytun Cengiz yaralandı.

YOĞUN BAKIMDAYDI

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan polis memuru Nuri Aktaş, Menderes Devlet Hastanesi'ne, Yılmaz Aykut, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Ali Aytun Cengiz ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan polis memuru Nuri Aktaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda bulunan Yılmaz Aykut Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 20 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Bir kız çocuğu babası olan Yılmaz Aykut cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada yaralanan Ali Aytun Cengiz'in ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.