Ölümle biten aşkın davetiyesi!

İstanbul'da nikâhlarına dört gün kala nişanlısı Ayşegül Y.'nin bıçakla öldürdüğü Ayberk Kahveci'nin müstakbel eşi için hazırlattığı düğün hediyeleri ve davetiye ortaya çıktı.

Ölümle biten aşkın davetiyesi!
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre o tartışma cinayetle sonuçlanmasaydı gençler bu akşam kınada, yarın akşam düğünlerinde bir araya gelecekti.

Nişanlı olan ve evlilik hazırlıkları 23 yaşındaki iki gencin aşkı Esenyurt'ta geçen hafta son buldu. Ayberk Kahveci'nin kendisini elektrikli süpürge ile darp ettiğini öne süren Ayşegül Y. kendisini korumak isterken bıçakla nişanlısını öldürdü. İkili, Avcılar'da yer alan Cihangir Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda yarın aileleri ve sevenleri ile bir araya geleceklerdi.

Sabah gençlerin yarın akşam saat 19.00'da yapılması planlanan düğünün davetiyesine ulaştı. Eşi ile birlikte yaşayacakları evlerinde öldürülen Ayberk Kahveci'nin müstakbel eşi için hazırlattığı ve üzerlerinde isimleri ile baş harflerinin yazılı olduğu düğün hediyeleri ile gelinlik giymeye hazırlanırken tutuklanan katil zanlısı A.Y.'nin çeyizinin fotoğrafları da ortaya çıktı.

Ölümle biten aşkın davetiyesi!