'Olur İnşallah' filmine görkemli gala!

Komedi filmi “Olur İnşallah”ın galası Antalya’da yapıldı.Başrolü Çetin Altay, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar’ın paylaştığı “Olur İnşallah” adlı komedi filmi, yarın vizyona giriyor.

'Olur İnşallah' filmine görkemli gala!
Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre filmin galası, önceki akşam çekimlere de ev sahipliği yapan Antalya’da yapıldı. Deepo Outlet Center’da gerçekleşen galaya filmin oyuncularından Çetin Altay, Arzu Yanardağ, Mehtap Bayri, Sümer Tilmaç, Ayhan Rüzgar, Müfit Kayacan ve Mesut Yar katıldı. Galanın konukları arasında Şafak Sezer ve Eda Özerkan gibi ünlü isimler de vardı.

Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçen ekipten Çetin Altay, “Sıcak ve komik film oldu. Enerjisi çok yüksek. Herkes gelir inşallah” dedi. Arzu Yanardağ da “Biz çekerken çok eğlendik, umarım sinemaseverler de izlerken keyifli vakit geçirir” diye konuştu.

Filmde belediye başkanını canlandıran Mesut Yar ise şöyle dedi: “Keyifli bir film oldu. Bu film sizi kahkahalara boğmayacak ama yüzünüzde her dakika tebessüm oluşturacak.”

Çetin’i kapmaya geldim

Ocak ayında “Kolpaçino 3” filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Şafak Sezer, çekimlerinin bittiği gün serinin dördüncü filmini çekme kararı aldıklarını söyledi: “Buraya neden geldim sanıyorsunuz? Dördüncü film için Çetin Altay’ı da kapacağım!” Çetin Altay ise konuyla ilgili soruları “Yapacağız bir şeyler, güzel olacak” diyerek yanıtsız bıraktı.

'Olur İnşallah' filmine görkemli gala!