Ömür felç kaldı, tanık aranıyor!

Ömür Uğur motosikletiyle karıştığı kaza sonucu felç oldu. Talihsiz gencin ağabeyi, “Kaza tutanaklarında oynama yapılarak kardeşim hatalı gibi gösterildi” dedi.

Ömür felç kaldı, tanık aranıyor!
Sabah'tan Furkan Kara'nın haberine göre İstanbul Kozyatağı'nda motosikletiyle karıştığı kazada ağır yaralanan ve 23 gündür yoğun bakımda tedavisi süren 27 yaşındaki Ömür Uğur, hayata tutunsa dahi artık yürüyemeyecek.

DAKSİLLE SİLİNMİŞ

1 Kasım gecesi 23.00 sıralarında Kozyatağı TEM bağlantı yolunda yaşanan trafik kazasında, emniyet şeridinde ilerleyen Ömür Uğur'un kullandığı motosiklet ile Y.K.'nin otomobili çarpıştı. Ağır yaralanan Ömür Uğur, tedavi altına alındı. Uğur'un ailesinin iddiasına göre aile, kaza tutanağını yoğun uğraşlar sonunda görebildi. Tutanakta Uğur'un hatalı olduğu ve motosikletin, sağ tarafıyla aracın soluna çarptığı aktarıldı.

Aile, emniyet şeridindeki motosikletin bu şekilde çarpmasının imkânsız olacağını düşünüyor. Üstelik tutanaktaki bir bölüm daksille silinerek tekrar düzeltilmiş.

GÖRGÜ TANIĞI ARIYORLAR

Kazada Uğur, kusurlu bulunurken aile, çelişkilerden dolayı şüpheye düştü. Tek istedikleri bir görgü tanığının bulunarak gerçeklerin ortaya çıkması. Ömür, hayati tehlikeyi atlatsa bile yürüyemeyecek. Zira daha önce yüzde 40 engelli olan Ömür, omuriliği zarar gördüğü için bacaklarını kullanamaz hale geldi.

Ağabey Kadir Uğur, "Delillerin karartıldığını ve tutanakta yazılanların doğru olmadığını düşünüyoruz" dedi.